Lifestyle

Ζωή Δημητράκου: Μου έχουν κάνει πρόταση δύο φορές για το Survivor

Ζωή Δημητράκου: Μου έχουν κάνει πρόταση δύο φορές για το Survivor
Ζωή Δημητράκου: H Ελληνίδα καλαθοσφαιρίστρια και γυμνάστρια εξηγεί τους λόγους που αρνήθηκε.

Η Ζωή Δημητράκου, σε πρόσφατες δηλώσεις της, αναφέρθηκε στο Just The 2 Of Us αλλά και στις δύο προτάσεις να μπει στο Survivor στις οποίες είπε «όχι» και εξήγησε τους λόγους.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή η οποία γυμνάζει το τηλεοπτικό κοινό καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Mega ανέφερε αρχικά για το Just The 2 Of Us: «Ο Τρύφωνας πάντα έδινε αυτή τη ζωή και το γέλιο στο show. Πάντα κάποιος θα φεύγει. Σήμερα ήταν ο Τρύφωνας, αύριο μπορεί να είμαι εγώ. Ελπίζω να μην είμαι εγώ, να φύγω πιο μετά. Αλλά δυστυχώς κάποιος πρέπει να φύγει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨Zoi Dimitrakou✨ (@zoidimitrakou)

Στη συνέχεια αναφερόμενη στο Survivor αποκάλυψε: «Μου έχουν κάνει την πρόταση δύο φορές. Όμως, έχω αρνηθεί διότι ωραία είναι να το βλέπεις, αλλά δεν θα ήθελα να πάρω μέρος σε ένα ριάλιτι. Επίσης, μου αρέσει το φαγητό, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο. Δεν μπορώ σε τέτοιες συνθήκες. Προτιμώ το χορό και τα τραγούδι».

Ποια είναι η Ζωή Δημητράκου

Γεννημένη στις 25 Μαΐου του 1987 στη Θεσσαλονίκη, είναι Ελληνίδα καλαθοσφαιρίστρια και διαθέτοντας ύψος 1,87 μέτρα αγωνίζεται ως Small Forward και Power Forward. Στις 22 Μαρτίου 2009 έγινε η πρώτη Ευρωπαία- και μοναδική ως τώρα- επαγγελματίας καλαθοσφαιρίστρια που κατάφερε να πετύχει σε κάποιο αγώνα, κουντράπλ – νταμπλ, δηλαδή διψήφιο νούμερο σε τουλάχιστον 4 στατιστικές κατηγορίες, αλλά και η τρίτη επαγγελματίας παίκτρια σε όλο τον κόσμο που το κατάφερε ποτέ!

Μεγαλωμένη στην Καλαμαριά, έκανε τα πρώτα της βήματα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης στην ομάδα του τοπικού Απόλλωνα. Προέρχεται από οικογένεια που ασχολούταν έντονα με τον αθλητισμό. Η μητέρα της ήταν κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, ενώ ο πατέρας της καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Η ίδια ξεκίνησε τον αθλητισμό από την κολύμβηση, αγωνιζόμενη στον ΠΑΟΚ για εφτά χρόνια. Εξαιτίας λόγων υγείας αναγκάστηκε να αλλάξει άθλημα, στρέφοντας τις προσπάθειές της στο μπάσκετ. Εκτός από την καλαθοσφαίριση, η Ζωή Δημητράκου υπήρξε για μικρό χρονικό διάστημα μοντέλο, πραγματοποιώντας διάφορες φωτογραφήσεις. Συμμετείχε δε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς για το 2006.

Ακολουθούν όσα είπε για το Survivor:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments