Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς Μαρία Ηλιάκη: Δεν έχουμε τσακωθεί αλλά δεν μιλάμε

Νίκος Μουτσινάς Μαρία Ηλιάκη: Δεν έχουμε τσακωθεί αλλά δεν μιλάμε
Νίκος Μουτσινάς Μαρία Ηλιάκη: Ο παρουσιαστής από το «Καλό Μεσημεράκι» απάντησε αν μιλάει με την πρώην συνεργάτιδά του.

Καλεσμένος σε διαδικτυακή «εκπομπή» ενός YouTuber και συνεργάτη του, του γνωστού ως Fipster (το όνομά του είναι Φίλιππος Ιωάννου), ήταν πριν από μερικές ημέρες ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς.

Ο πετυχημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη στην οποία δεν δίστασε να μιλήσει για τις συνεργασίες του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ αποκάλυψε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με τη Μαρία Ηλιάκη.

«Στην αρχή με τον Γρηγόρη δεν συνεργαστήκαμε καλά μέχρι να γνωριστούμε. Με την Κατερίνα δεν έχω συνεργαστεί καλά από την άποψη ότι ζοριζόμασταν πολύ σε κάτι που δεν ξέραμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε και δεν καταλαβαίναμε πώς να συνεργαστούμε», σχολίασε αρχικά.

«Με τη Μαρία δεν μιλάμε, αλλά όχι ότι έχουμε μαλώσει. Δεν έχουμε επικοινωνία. Δεν έχουμε τσακωθεί, δεν της έχω κάνει κάτι ούτε μου έχει κάνει κάτι. Απλά νομίζω πως το, Ξαναδέστε τους, ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ήταν όλο λίγο περίεργο, δεν ήταν κάτι που έπρεπε να έχει γίνει την περίοδο που έγινε», σημείωσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ.

Η γνωριμία του με τη Μαίρη Συνατσάκη

«Δεν μπορώ να μετανιώνω, βαριέμαι. Γνώρισα και τη Μαίρη Συνατσάκη εκεί οπότε δεν μπορώ να το μετανιώσω. Επίσης, πήρα κι εγώ το μάθημά μου, το οποίο όμως δεν ξέρω πώς να το εφαρμόσω, ότι αν δεν είσαι σε φάση γενικά, δεν κάνεις ξεκινήματα. Πρέπει να τα βρεις μέσα σου και να πεις τώρα έχω τη δύναμη, πάω. Είχα χάσει τη μάνα μου, ήμουν σε πένθος», προσέθεσε για εκείνη την περίοδο.

Παράλληλα, ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογήθηκε ότι η πιο άβολη στιγμή του στην τηλεόραση ήταν όταν μια παίκτρια του «Sunday Live» που παρουσίαζε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, είχε ένα ατύχημα on air. «Ένιωσα πολύ άβολα όταν εκείνη η κοπέλα στο Sunday Live έπεσε από την καρέκλα. Δεν έπαθε κάτι, αλλά ήταν μια στιγμή που πάγωσα».

«Είπα Θεέ μου κι όχι Θεέ μου τέλειωσε η καριέρα μου, αλλά Θεέ μου τι έπαθε η κοπέλα» ενώ στην ερώτηση αν θα δοκίμαζε ξανά να βρεθεί στην πρωινή ζώνη ενός τηλεοπτικού σταθμού, ο παρουσιαστής ήταν αρνητικός. «Όχι δεν μου αρέσει το πρωινό. Δεν μπορώ να ξυπνάω πρωί. Είμαι too much για πρωί, οριακά είμαι για μεσημέρι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments