Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [13/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [13/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [13/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [13/12/20].

Κριός

Τα ερωτικά σου θέματα παίρνουν μια προειδοποιητική τροπή τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, μια ανάμνηση από το παρελθόν θα εκπέμψει προειδοποιητικά κουδούνια που δεν θα αφορούν κάτι άνετο ή ευχάριστο. Αν είσαι σε σχέση μπορεί να χρειαστεί να συγκρατήσεις τη στάση σου, που κινδυνεύει να μετατραπεί από αμυντική σε επιθετική. Δε θα είναι άμεση διαδικασία, αλλά μπορεί να συμβεί σταδιακά. Τώρα είναι η ώρα να την περιορίσεις πριν επεκταθεί.

Ταύρος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, τα ερωτικά σου θα αντιμετωπίσουν έντονες καταστάσεις, που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Μπορεί επίσης, κάτι που φαίνεται ευχάριστο…. να είναι επιζήμιο για την ψυχική σου γαλήνη. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται αυτοσυγκράτηση. Διατήρησε όσο μπορείς τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σ’ ενδιαφέρει ήρεμα και ισορροπημένα. Η υπομονή σου μπορεί να είναι εξαιρετικά αισθησιακή. Αν το ταίρι σου ενθουσιαστεί με τη συμπεριφορά σου, τότε σίγουρα δεν είναι κακή ιδέα.

Δίδυμοι

Αν αποφασίσεις να προωθήσεις ένα ρομαντικό ή παθιασμένο όριο, τότε ο αυθορμητισμός και η τόλμη σου, είναι αυτά που χρειάζονται τώρα. Δεν είσαι διατεθειμένη να ακολουθήσεις ό, τι είναι κανονικό ή παραδοσιακό. Η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου, μπορεί αναμφίβολα να επωφεληθεί από κίνητρα που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ερωτική ατμόσφαιρα και περισσότερο αισθησιασμό.

Καρκίνος

Ο συνδυασμός της φροντίδας και της ανάλαφρης διάθεσής σου, θα κάνουν το ταίρι σου να χαμογελάσει και να ενθουσιαστεί με τις σέξι δυνατότητες που προσφέρονται. Αν είσαι σε σχέση τότε η προσοχή στη λεπτομέρεια, θα ενισχύσει το πάθος ανάμεσά σας. Φτιάξε ένα όμορφο φαγητό, βάλε καθαρά σεντόνια, άναψε κεριά και συμπλήρωσε τα υπόλοιπα.

Λέων

Μια συζήτηση με τον εραστή σου μπορεί να πάει σε μάκρος. Γι’ αυτό πρόσεξε τι λες ή πώς το λες. Πρέπει να είναι μόνο η αλήθεια, που βγαίνει μέσα από την καρδιά σου. Αν τα επαγγελματικά σου σχέδια αποτελούν τη βάση μιας ανταλλαγής, τότε πρέπει να γίνει αποδεκτή μια γραμμή. Αυτό που κάνεις, εμπνέει και ικανοποιεί τη φιλοδοξία σου! Και ίσως είναι κάτι που θυμάται ο εραστής σου.

Παρθένος

Επέτρεψε στην αυξημένη φιλοδοξία σου, να σου υπενθυμίσει πόσο θα ωφελήσει τα ερωτικά σου, αν εκμεταλλευθείς μια ευκαιρία που παρουσιάζεται τώρα. Η διαίσθησή σου μπορεί επίσης να σου υπενθυμίσει, πως οι γενναίες κινήσεις που γίνονται στα ερωτικά σου θα αποδώσουν τα μέγιστα παθιασμένα αποτελέσματα! Όσο ψηλότερα στοχεύεις και εμπιστεύεσαι την καρδιά σου, τόσο πιο σταθερά θα προχωρήσεις σε μια νέα ερωτική περιοχή.

Ζυγός

Η σύγχυση στη σχέση σου, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αμυντική. Άφησε όμως τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει σ’ αυτή τη φάση για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Προσπάθησε να ανακτήσεις την τόλμη και την αυτοπεποίθησή σου και παράλληλα διατήρησε τον έλεγχο των κινήσεών σου. Πολύ σύντομα θα αρχίσεις να φαίνεσαι πιο επιθετική και δελεαστική.

Σκορπιός

Αν έχεις σπάσει το κεφάλι σου για να βρεις εμπνευσμένα σχέδια που θα εξελίξουν τη σχέση σου, τότε εμπιστέψου την καρδιά σου. Μπορεί να διαχωρίσει την πραγματικότητα από τις φαντασιώσεις. Όχι μόνο είσαι πιο γειωμένη και πρακτική στα ερωτικά σου, αλλά δείχνεις και μια αυθεντική και τίμια συμπεριφορά στη σχέση σου. Αυτό είναι αληθινή οικειότητα.

Τοξότης

Αν βλέπεις μια απόσπαση της προσοχής σαν κάτι ευχάριστο αλλά άβολο…τότε τα πράγματα είναι αβέβαια. Αν είσαι ελεύθερη, ίσως δεν εκτιμήσεις μια συνάντηση με κάποιον πρώην. Μη βγάλεις όμως βιαστικά συμπεράσματα σχετικά με τις προθέσεις ή τα κίνητρά του! Αν είσαι σε σχέση, τότε κάποιες επιλογές θα παρουσιαστούν σε ένα σχέδιο που πιστεύατε με το ταίρι σου, πως είχατε ολοκληρώσει.

Αιγόκερως

Η επαγγελματική παραγωγικότητα μπορεί να επισκιάσει την παθιασμένη πρόοδο τώρα. Μην κατεβάζεις ρυθμούς στην εργασία με την πεποίθηση ότι η φροντίδα της ερωτικής σου ζωής είναι μια ακόμη ευθύνη που χρειάζεται προσοχή. Η συντροφιά κάποιου, είτε είναι πλατωνική είτε πιο στενή, μπορεί να είναι το τέλειο τονωτικό για σένα αυτή τη στιγμή. Για αυτό δούλεψε σκληρά και μετά «παίξε σκληρά».

Υδροχόος

Φέρε ερωτική, πνευματική ενέργεια σε συζητήσεις ή ανταλλαγές με τον εραστή σου. Είτε συζητάς για μελλοντικά σχέδια είτε εστιάζεις σε μια πιο χαλαρή σχέση, η γοητεία σου θα είναι εξαιρετικά δελεαστική. Η χαλαρή συμπεριφορά σου, αποκαλύπτει τις αυθεντικές σου ιδιότητες. Κάποιος ξέρει ότι είναι σε ασφαλή χέρια μαζί σου. Δεν υπάρχει λόγος που δεν θα μπορέσει να μεταφερθεί μια σχέση, σε πιο ενδιαφέρον επίπεδο.

Ιχθύες

Ο έξω κόσμος είναι αυτός που δημιουργεί τις περισσότερες αναταράξεις στην ερωτική σου ζωή τώρα. Τηλεφωνικές κλήσεις ή μηνύματα, μπορεί να κάνουν τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν να δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σου. Κλείσε τον κόσμο έξω από την ερωτική σου ζωή! Είναι κάτι που θα ωφελήσει όχι μόνο εσένα αλλά και το ταίρι σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments