Αθλητισμός

Ντρεοσί Παναθηναϊκός: Προσπαθεί να λύσει τον γρίφο των προσθαφαιρέσεων ο Γάλλος

Ντρεοσί Παναθηναϊκός: Προσπαθεί να λύσει τον γρίφο των προσθαφαιρέσεων ο Γάλλος
Ντρεοσί Παναθηναϊκός: Ο γενικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει ξαναβιώσει αντίστοιχες καταστάσεις.

Φτάσαμε σχεδόν στα μέσα Δεκεμβρίου και έτσι όλες οι ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Πιερ Ντρεοσί στον Παναθηναϊκό προσπαθεί να λύσει τον δύσκολο γρίφο των προσθαφαιρέσεων στην ομάδα.

Σε ρεπορτάζ του το newspao.gr, αναφέρει: «Με δεδομένο ότι ο Γάλλος έχει μεγάλη πείρα και περγαμηνές η διοίκηση της εταιρείας περιμένει από εκείνον άμεσα, θεαματικά αποτελέσματα, αναφορικά με παίκτες που δεν υπολογίζονται. Αφού υπάρξουν εξελίξεις με αποδεσμεύσεις ή δανεισμούς τέτοιων παικτών, τότε θα ασχοληθεί και πιο… φανατικά με τις μεταγραφές, σε θέσεις που θα προκύψουν ύστερα από συζήτηση με τον Λάζλο Μπόλονι».

Επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, τσεκάρισμα γίνεται σε πρώην «πράσινους», ποδοσφαιριστές που μετά από εισήγηση των Ντάνι Πογιάτος – Τσάβι Ρόκα παραχωρήθηκαν ως δανεικοί έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν αξίζει τον κόπο να επιστρέψουν στο μέλλον. Πρόκειται για παίκτες όπως ο Χουάν Χοσέ Περέα που διακρίνεται στον Βόλο στην Super League 1 και ο Δημήτρης Κολοβός που έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν στη Σέριφ Τιρασπόλ της Μολδαβίας.

H παρακάμερα του ματς με τα Γιάννενα στη Λεωφόρο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sport24.gr, στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ για την 16η αγωνιστική της Super League (23 ή 24 Ιανουαρίου) θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Φεντερίκο Μακέντα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι που έδωσε το περασμένο Σάββατο (12/12) ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Ο Ιταλός επιθετικός ήταν ο τέταρτος παίκτης των «πράσινων» την τωρινή σεζόν που συμπλήρωσε κάρτες μετά τους Φακούντο Σάντσες, Δημήτρη Κουρμπέλη και Λούκας Βιγιαφάνιες.

Η απόφαση πάρθηκε με το μυαλό  στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί την Κυριακή 20/12. Την ίδια στιγμή έχει δηλωθεί για να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής (και) ο Βιγιαφάνιες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (15η αγωνιστική).

Με τη σκέψη ότι δεν γινόταν να χάσει και δεύτερο κομβικό παίκτη της ενδεκάδας στο ίδιο ματς, ο Λάζλο Μπόλονι είχε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο αγώνες για να εκτίσει την ποινή του ο Μακέντα: είτε στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής (3/1) με τον Αστέρα Τρίπολης, είτε σ’ αυτό με την ΑΕΛ, που θα οριστεί προς το τέλος του Γενάρη.

Με δεδομένη την πολύ καλή φόρμα του 29χρονου επιθετικού, ο Ρουμάνος προπονητής των «πράσινων» επέλεξε το ματς με την ΑΕΛ, στο οποίο θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού ο Καρλίτος Λόπεθ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments