Lifestyle

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπαιξε πιάνο ημίγυμνος και ο γυναικείος πληθυσμός «τρελάθηκε»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπαιξε πιάνο ημίγυμνος και ο γυναικείος πληθυσμός «τρελάθηκε»
Κωνσταντίνος Αργυρός: Το βίντεο που δημοσίευσε, συγκέντρωσε πάνω από εκατό χιλιάδες προβολές μέσα σε μια ημέρα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της ελληνικής μουσικής σκηνής και δεδομένων των συνθηκών, πρόκειται για έναν τραγουδιστή ιδιαίτερα ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σκοπός να κρατά την επικοινωνία με τους ακολούθους και τους θαυμαστές του την ώρα που είμαστε σε καθεστώς lockdown και οι συναυλίες με κόσμο δεν επιτρέπονται. Έτσι συχνά πυκνά ανεβάζει βιντεάκια με τον ίδιο να τραγουδάει ή να παίζει μουσική ή και τα δύο, στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Instagram.

Παίζει πιάνο από τα 5 του!

Με έναν λογαριασμό με παραπάνω από 690 χιλιάδες followers, μαζεύει σχεδόν καθημερινά πολλά σχόλια και likes. Και το πρόσφατο βίντεο που ανήρτησε με τον ίδιο να παίζει πιάνο ημίγυμνος, σαρώνει…!

Εξάλλου, είναι ένας καλλιτέχνης που λατρεύουν να ακούν όλοι. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα.

Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν «Blue Brothers», στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο. Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική. Την ίδια περίοδο, ο όμιλος ANT1 οργάνωσε την προβολή της εκπομπής ανάδειξης ταλέντων Fame Story 3, όπου συμμετείχε.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο Κωνσταντίνος Αργυρός:

Ύστερα από την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σόου «Fame Story», ξεκίνησε πλέον να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Άρχισε να εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης FIX στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα, ακολούθησαν πολλές συναυλίες, ορισμένες από αυτές και στο εξωτερικό, αλλά και η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας συμμετείχε.

Τον χειμώνα του 2005 έκανε το πρώτο του βήμα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, τραγουδώντας με την Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Βοτανικό, ενώ τον χειμώνα του 2006 με 2007 εμφανιζόταν μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου στο «Φως». Επιπλέον, τα τραγούδια γίνονται σχεδόν αμέσως επιτυχίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments