Ελλάδα

Τροχαίο Βόλος: Νεκρός 28χρονος – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Τροχαίο Βόλος: Νεκρός 28χρονος – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο
Τροχαίο Βόλος: Ο 28χρονος επέβαινε σε τρακτέρ όταν έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε κάτω και εκείνη την ώρα περνούσε αυτοκίνητο που τον παρέσυρε.
Τροχαίο Βόλος: Ο 28χρονος επέβαινε σε τρακτέρ όταν έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε κάτω και εκείνη την ώρα περνούσε αυτοκίνητο που τον παρέσυρε.

Τραγωδία στην περιοχή του Βόλου. Ένας 28χρονος έχασε τη ζωή του αφού τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Φρόσως Παύλου για την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας επέβαινε σε τρακτέρ μαζί με ένα ακόμα άτομο και πήγαιναν για δουλειά στα κτήματα στις Μικροθήβες.

Ο 28χρονος έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε από το τρακτέρ στο οδόστρωμα και εκείνη την ώρα, δυστυχώς, περνούσε αυτοκίνητο που κινούταν στονδρόμο Νέας Αγχιάλου – Μικροθηβών, το οποίο τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών που τον παρέλαβαν, όταν κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Βόλου, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί. Ο άτυχος 28χρονος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Οι οδηγίες της ΕΛΑΣ σε περίπτωση ατυχημάτων ή δυστυχημάτων στον δρόμο

Τι πρέπει να κάνετε όμως σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος; Είναι μια κατάσταση που κανείς δεν θέλει να βρεθεί, όμως, δυστυχώς, έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς.

Η ΕΛ.ΑΣ. παρέχει χρήσιμες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση ατυχήματος για να προστατευτείτε τόσο εσείς όσο και οι γύρω σας.

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει:

α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία. β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να πάρετε τηλέφωνο την αστυνομία. γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες. Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές. Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments