Τεχνολογία

Google Dark Mode: Το δοκιμάζει στη desktop έκδοση της αναζήτησης

Google Dark Mode: Το δοκιμάζει στη desktop έκδοση της αναζήτησης
Google Dark Mode: Η γνωστή μηχανή αναζήτησης ετοιμάζεται να φέρει Dark Mode.

Το Dark Mode είναι ένα μια τεχνολογία που ήρθε για να μείνει. Πολλές κορυφαίες εφαρμογές ή και ιστοσελίδες έχουν ήδη δώσει στους χρήστες την επιλογή να τα βλέπουν όλα μαύρα. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Google. Βέβαια η μηχανή αναζήτησης είναι διαθέσιμη σε dark mode μόνο στα κινητά και στα Tablet. Φυσικά η πρόθεση της εταιρίας είναι κάτι αντίστοιχο να γίνει και σε desktop έκδοση της και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές.

Η ιστοσελίδα 9to5Google έφερε στη δημοσιότητα τα πρώτα screenshots που μας δίνουν μια εικόνα από το νέα θέμα. Η εταιρεία προσφέρει ήδη την επιλογή του dark mode σε κάποιες υπηρεσίες της, όπως τα YouTube και Google Keep, ενώ πειραματίζεται με ένα “καθολικό” dark mode από τον περασμένο Μάιο, όταν και έδωσε την επιλογή μέσω των flags του Chrome browser. Από τις φωτογραφίες ξεχωρίζει το logo της Google που είναι πλέον απλά άσπρο και όχι πολύχρωμο. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα για το μαύρο Google.

Facebook – Instagram: Πώς θα ενεργοποιήσετε το dark mode στο κινητό σας

Η ενεργοποίηση του dark mode στην εφαρμογή του Facebook για smartphones γίνεται είτε χειροκίνητα, με μετάβαση στις ρυθμίσεις λογαριασμού (εκεί υπάρχει η επιλογή Νυχτερινή Λειτουργία), είτε ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το καθολικό dark mode στις γενικές ρυθμίσεις του κινητού σας. svg%3E svg%3E

Dark Mode και στο Instagram

Φυσικά η επιλογή του Dark Mode είναι πλέον διαθέσιμη και στο Instagram. Άλλωστε το γνωστό κοινωνικό δίκτυο ανήκει στην οικογένεια του Facebook οπότε ήταν δεδομένο ότι θα αποκτήσει και εκείνο…σκοτεινή πλευρά. Για την ενεργοποίηση του τα βήματα είναι το ίδιο απλά με αυτά του Facebook.

Η ενεργοποίηση του dark mode στο Instagram, ενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις του προφίλ. Εκεί, υπάρχει η επιλογή «θέμα» και εκεί η επιλογή «σκούρο». Φυσικά, και στο Instagram το σκούρο φόντο ενεργοποιείται αυτόματα εάν έχετε ενεργοποιημένο το καθολικό dark mode στις γενικές ρυθμίσεις του smartphone. svg%3E svg%3E

Θυμίζουμε ότι το Dark Mode έχουν υιοθετήσει ήδη και άλλες γνωστές εφαρμογές όπως το YouTube, το Twitter και το Viber.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments