Lifestyle

Henry Cavill: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher

Henry Cavill: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher
Henry Cavill: Ο πετυχημένος είχε ένα απρόοπτο στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher.

Παρά την πανδημίας και την εξάπλωση της πανδημίας τα Studio προσπαθούν να συνεχίσουν τα γυρίσματα για σειρές και ταινίες που είναι προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα. Ανάμεσα τους και το Netflix που έχει γυρίσματα για μερικά από τα δυνατότερα χαρτιά του. Ένα από αυτά είναι το “The Witcher”. Πριν λίγες ημέρες τα γυρίσματα είχαν σταματήσει εξαιτίας κάποιον κρουσμάτων κορωνοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα της σειράς.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο πρωταγωνιστής της σειράς είχε ένα ευτράπελο. Σύμφωνα με την “Sun” ο Henry Cavill τραυματίστηκε στο πόδι του κατά τη διάρκεια μιας πρόβας σε στίβο μάχης. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι 37χρονος ηθοποιός φορούσε πανοπλία και βρισκόταν 6 μέτρα από το έδαφος κρεμασμένος σε δέντρα και με δίχτυ προστασίας από κάτω του, αλλά δε διευκρινίζεται πώς ακριβώς τραυματίστηκε.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν ήταν ξεκάθαρο εάν ο τραυματισμός του προήρθε από κάποιο αντικείμενο που χτύπησε το πόδι του ή εάν είναι εσωτερικός ο τραυματισμός, ωστόσο ο πόνος ήταν αρκετά έντονος. Το Deadline, ωστόσο με τη σειρά του, κάνει λόγο πως υπέστη έναν μικρό τραυματισμό σε έναν μυ του ποδιού του και θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγο καιρό. Σε αντίθεση με το ρεπορτάζ του The Sun, εδώ γίνεται λόγος πως τα γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά, χωρίς αυτόν, διότι δεν έμεινε και πολύς καιρός μέχρι να σταματήσουν λόγω των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Λίγα λόγια για τον Henry Cavill

Ο Henry Cavill γεννήθηκε στο Βαϊλάτο του Τζέρσεϊ στις Αγγλονορμανδικές Νήσους του Ηνωμένου Βασιλείου. Ηταν ο τέταρτος από τα πέντε αγόρια της οικογενείας, από σειρά γέννησης. Η μητέρα του Μαριάννα ήταν γραμματέας σε μια τράπεζα, ενώ ο πατέρας του Κόλιν χρηματιστής. Ο Cavill ξεκίνησε την καριέρα του υποδυόμενος τον Άλμπερτ στην ταινία Ο Κόμης Μόντε Κρίστο του 2002, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα.

Αργότερα έκανε γκεστ εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές πριν εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά The Tudors υποδυόμενος τον Τσαρλς Μπράντον. Εμφανίστηκε στις ταινίες Τριστάνος ​​και Ιζόλδη, η Αστερόσκονη και Αθάνατοι αλλά έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Σούπερμαν στην κινηματογραφική ταινία Άνθρωπος από Ατσάλι, ρόλο τον οποίον επανέλαβε στην ταινία Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν: Η Αυγή της Δικαιοσύνης, αλλά και στη Justice League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments