Διεθνή

Αντετοκούνμπο Μπακς: Στα μπλε γέφυρα του Μιλγουόκι μετά την υπογραφή

Αντετοκούνμπο Μπακς: Στα μπλε γέφυρα του Μιλγουόκι μετά την υπογραφή
Αντετοκούνμπο Μπακς: Με τα χρώματα της Ελλάδας "ντύθηκε" γέφυρα στο Μιλγουόκι για χάρη του Greak Freak.

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θέλησε να τιμήσει το Μιλγουόκι. Ο Greak Freak υπέγραψε με τους Μπακς supermax συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια και η πόλη ντύθηκε στα μπλε. Η αφοσίωσή του Γιάννη στην ομάδα και στο Μιλγουόκι έχει συγκινήσει τους πάντες, αφού έχουν δεθεί πολύ μαζί του, όπως και αυτός, και έτσι ο Δήμος είπε το δικό του “ευχαριστώ”. Πώς;

Με την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του, η γέφυρα Hoan φωτίστηκε στα χρήματα της Ελλάδας. Οι φωτογραφίες από το σημείο είναι πράγματι εντυπωσιακές.

“Απλά τα νέα που χρειάζονταν το Μιλγουόκι. Ο Greek Freak είναι εδώ για να μείνει. Για να γιορταστεί η μακροπρόθεσμη δέσμευση του Γιάννη με τους Μπακς απόψε η γέφυρα Hoan θα αντανακλά τα χρώματα της ελληνικής σημαίας από το σούρουπο έως τις 7:00 μ.μ” γράφτηκε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό των κατοίκων του Μιλγουόκι που εργάζονται για να φωτίσουν τη γέφυρα προκειμένου να μοιραστούν τις ιστορίες της πόλης.

Τα ξημερώματα τα «ελάφια» ανακοίνωσαν και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του Greek Freak ο οποίος υπέγραψε supermax συμβόλαιο ύψους 228.2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Έλληνας φόργουορντ είπε πως εκτίμησε το γεγονός ότι η ομάδα του πήρε ένα ρίσκο πριν οκτώ χρόνια, εντάσσοντάς τον στο ρόστερ της, ρίσκο που όπως αποδείχθηκε άξιζε και με το παραπάνω.  «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο εν ενεργεία back-to-back MVP του ΝΒΑ, υπέγραψε πολυετή επέκταση με τους Μιλγουόκι Μπακς» αναφέρει η ανακοίνωση των Μπακς.

Με τη σειρά του ο Γιάννης είπε: «Πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή για εμένα και για την οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό που πιστεύει σε εμάς. Ρίσκαραν πριν από οκτώ χρόνια και το να βάζω την υπογραφή μου σε ένα συμβόλαιο σαν αυτό, είναι απίστευτο. Όλα αυτά έγιναν χάρη στη σκληρή δουλειά. Αυτό είναι το σπίτι μου και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να είναι οι Μπακς, οι οπαδοί και η πόλη περήφανοι. Ας το απολαύσουμε, ας κερδίσουμε και ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να αποκτήσουν αξία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments