Lifestyle

Βίκυ Καγιά: Το πολυσυζητημένο φόρεμα που έβαλε στον τελικό

Βίκυ Καγιά: Το πολυσυζητημένο φόρεμα που έβαλε στον τελικό
Βίκυ Καγιά: Η εμφάνιση της συζητήθηκε έντονα από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα το αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, το οποίο άφηνε πολλά στη φαντασία.

Ο φετινός τελικός του GNTM πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης με μεγάλο νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ. Η βραδιά ήταν λαμπερή και έγινε νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα social media. Μάλιστα, εκτός από τους φιναλίστ, αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν και οι κριτές.

Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά συζητήθηκε έντονα από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα το αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, το οποίο άφηνε πολλά στη φαντασία. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης η Τζώρτζια Γεωργίου μέσα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” αποκάλυψε ότι η κριτής του GNTM της εξομολογήθηκε ότι φόρεμα είχε φόδρα από μέσα και αυτό που βλέπαμε δεν ήταν δέρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Τι είπε η κριτής του GNTM 3 για τον νικητή

Η εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά μίλησε λίγο μετά τον τελικό στο star.gr φανερά συγκινημένη: «Όλα πήγαν τέλεια! Έχουμε έναν νικητή, τον Ηρακλή! Βασικά, έχουμε έναν νικητή ανάλογα με τη διαδικασία και το format του GNTM, γιατί στην ουσία τα παιδιά του τελικού αλλά και του ημιτελικού, είναι παιδιά τα οποία είναι νικητές από μόνοι τους! Είναι stars, έχουν star quality, θα δουλέψουν πάρα πολύ σε αυτόν τον χώρο. Έχουν πάρα πολλά να πουν και να δείξουν και μάθανε και εξίσου πολλά εδώ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη από όλη τη σεζόν. Πόσo μάλλον για τον Ηρακλή που είχε αληθινά ανάγκη αυτό το έπαθλο!» είπε στην κάμερα του star.gr.

Φέτος ήταν μία διαφορετική χρονιά για το GNTM, αφού είδαμε αγόρια και κορίτσια να διεκδικούν το έπαθλο, η όμορφη κριτής έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τα μοντέλα και δηλώνει περήφανη:

«Το επίπεδο φέτος ήταν πάρα πολύ υψηλό καθώς και οι στόχοι! Αυτό θέλεις από τα νιάτα! Να στοχεύουν ψηλά! Αυτό που μου έκανε εντύπωση φέτος ήταν ότι όλοι είχαν το πάθος για τη δουλειά! Να μάθουν, να γίνουν καλύτεροι και όχι τόσο πολύ για το ψιλοκουτσομπολιό! Αυτό με έκανε ειλικρινά περήφανη! Είμαι πολύ ευχαριστημένη και πιστεύω ότι θα δούμε εξαιρετικά πράγματα από διάφορα μοντέλα στο GNTM… Είναι το μόνο σόου μόδας όπου τα παιδιά καταπιάνονται με τη δουλειά και βγαίνοντας από το GNTM έχουν ήδη μία στρωμένη καριέρα!»

Δεν πρόλαβε να τελειώσει το GNTM 3 και προβλήθηκε το τρέιλερ για το επόμενο GNTM 4! Ο νέος κύκλος του διαγωνισμού ομορφιάς είναι γεγονός και θα είναι και πάλι… boys & girls!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments