Lifestyle

MasterChef 5: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής

MasterChef 5: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής
MasterChef 5: Το Star πρόβαλε το πρώτο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν στο διάλειμμα του τελικού του GNTM 3.

Tο πρώτο τρέιλερ για το νέο MasterChef, πέμπτο στη σειρά, που θα ξεκινήσει το νέο έτος, έπαιξε στο Star κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος στον τελικό του GNTM 3. Η γνωστή τριάδα των σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, ξεκινούν για νέες γευστικές περιπέτειες.

Σε ένα καλογυρισμένο σκηνικό τέσσερις κουκουλοφόροι απαγάγουν και δένουν τους τρεις κριτές. Εκείνοι με την σειρά τους δεμένοι αναρωτιούνται ποιοι κρύβονται πίσω από τις κουκούλες. Η αποκάλυψη έρχεται σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν οι κουκουλοφόροι δεν είναι άλλοι από τους νικητές των τεσσάρων κύκλων του ριάλιτι μαγειρικής, που μαλώνουν για το ποια σεζόν ήταν η καλύτερη. Τελικά, εγκαταλείπουν τους τρεις κριτές και φεύγουν με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει: «Ξεχάστε ότι ξέρετε, στο “MasterChef 5″ δεν θα είναι τίποτα το ίδιο».

Οι συνθήκες της πανδημίας έχουν προκαλέσει και τις αντίστοιχες αναπροσαρμογές στην παραγωγή του MasterChef, με απανωτά τεστ Covid και αυστηρά μέτρα στα γυρίσματα και τις audition. Οι υποψήφιοι μετακινήθηκαν στην Αθήνα με ειδική άδεια από τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Το ριάλιτι επιστρέφει στη συχνότητα του Star από τον Ιανουάριο και θα προβάλλεται σχεδόν σε καθημερινή βάση στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του σταθμού (prime time). Θα υπάρξουν πολλά γκεστ από καταξιωμένους σεφ, ενώ στο νέο κύκλο θα δούμε και αρκετές πρωτότυπες δοκιμασίες που βέβαια πάντα συμβαδίζουν με την «βίβλο» του format.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments