Lifestyle

Ζόζεφιν: Συνεχίζει να αναστατώνει το Instagram

Ζόζεφιν: Συνεχίζει να αναστατώνει το Instagram
Ζόζεφιν: Η φωτογραφία με την Dua Lipa από νυχτερινή έξοδο τους που μας γύρισε στο παρελθόν.

Το ταξίδι της στο Λονδίνο μερικά χρόνια πριν θυμήθηκε η Ζόζεφιν νοσταλγώντας τις στιγμές που πέρασε στη Βρετανική πρωτεύουσα παρέα με την παγκόσμιου φήμης Dua Lipa. Όπως φαίνεται και από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η 30χρονη γύρισε το χρόνο πίσω και δημοσίευσε τη φωτογραφία που έβγαλε με την βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια εξόδου που έκαναν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, Ζόζεφιν και Dua Lipa έχουν ακόμα επαφές.

Στο μεταξύ, η Ζόζεφιν, που πρόσφατα παρουσίασε την επιτυχία της «Εγώ» σε μια μοναδική acoustic version, συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις κάθε Σάββατο στο «Just The 2 Of Us» μαζί με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ενώ σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας την εντυπωσιακή performance της στα φετινά MAD VMA. Από τις εμφανίσεις τις στο διαγωνισμό τραγουδιού του Open ξεχωρίζει σίγουρα αυτή της 17ης Οκτωβρίου όπου μας άφησε άφωνους τραγουδώντας το “Umbrella” της Rihanna.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jo$ephine (@josephinewendel)

Η Ζόζεφιν Βέντελ ανήκει στις πιο όμορφες καλλιτέχνιδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην . Η ξανθιά καλλονή έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι «Dancing Night» το 2014, ενώ αργότερα την είδαμε στο show «Your Face Sounds Familiar». Ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια, γνώρισε σε ένα event τον manager και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο και μετά από λίγο διάστημα ξεκίνησαν τη συνεργασία τους.

Τους καλοκαιρινούς μήνες τα τραγούδια της ακούγονται σε κάθε beach bar, με τους θαμώνες να συνηθίζουν να χορεύουν και να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες της όπως το «Μάγια», «Πες μου τι», «Δεν Έχω Σήμα». Μάλιστα, τα βίντεο κλιπ της σαρώνουν στο  κατακτώντας τις πρώτες θέσεις.

Προ κορωνοϊού η Ζοζεφίν έκανε εμφανίσεις και σε νυχτερινά μαγαζιά. Την σεζόν 2019 – 2020 εμφανίζονταν στο νυχτερινό μαγαζί Κέντρο  μαζί με τους Νίκο Οικονομόπουλο και Αναστάσιο Ράμμο. Το καλοκαίρι του 2020 εμφανίστηκε στο Romeo Club με τους Θοδωρή Φέρρη, Κατερίνα Λιόλιου και Χρήστο Ζώτο. Παράλληλα, κυκλοφόρησε τα τραγούδια, «Φήμη» μαζί με τον MadClip, «Εγώ» και «Portofoli».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments