Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: 18χρονο ταλέντο από την Αγγλία έφερε για προπονήσεις ο Καρεμπέ

Ολυμπιακός μεταγραφές: 18χρονο ταλέντο από την Αγγλία έφερε για προπονήσεις ο Καρεμπέ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για να εξασφαλίσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στο μέλλον.

O Ολυμπιακός προσπαθεί να κινηθεί όπως τα μεγάλα club της Ευρώπης και στον τομέα των μεταγρααφών. «Σαρώνει» την Ευρώπη -και όχι μόνο- για παίκτες μικρότερης ηλικίας που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο μέλλον. Ένας από αυτούς που ασχολούνται με αυτή την «εκστρατεία» είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ, που χάρη και στην ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει πολλές άκρες σε χώρες της Ευρώπης. Αυτή τη φορά έφερε στον Ολυμπιακό να προπονηθεί τον Ντάριο Σεσέι Ντε Λούκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο 18χρονος είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρέθηκε στην Ελλάδα και προκάλεσε αίσθηση με το ταλέντο και τα διαφορετικά στοιχεία του παιχνιδιού του. Πρόκεται για ένα παιδί που ήρθε για να δοκιμαστεί από τους Πειραιώτες και να αποφασιστεί εάν θα μείνει. Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες του ίδιου σάιτ, γίνονται προσπάθειες να μονιμοποιηθεί στον Πειραιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την άφιξη του Ντε Λούκα στην Ελλάδα μερίμνησε, όπως αναφέραμε και παραπάνω, προσωπικά ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος τον γνώριζε και πρότεινε στην «ερυθρόλευκη» Ακαδημία να τον δοκιμάσει για κάποιο διάστημα και να αποφανθεί για την αξία του και εάν αξίζει να επενδύσει ο Ολυμπιακός χρόνο στην περίπτωσή του. Η δοκιμή φαίνεται ότι πήγε αρκετά καλά.

Ποιος είναι ο Ντε Λούκα

Ο γεννημένος το 2002 επιθετικός προέρχεται από μία από τις σημαντικότερες ακαδημίες του Λονδίνου, η οποία τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές διαρκώς τις ομάδες της Premier League, της Championship και των υπόλοιπων κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πέρασε για ένα διάστημα από τις ακαδημίες της Χάντερσφιλντ, μεταπήδησε στην Αρσεναλ και τώρα αναζητά την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό.

Ο Ντε Λούκα έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις έως τώρα. Είναι αριστεροπόδαρος, με καλό κορμί, γρήγορος, δυνατός, με πολύ καλή τεχνική και ντρίμπλα, με καλή επαφή με τα δίχτυα και με πολύ καλή γνώση των βασικών. Αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ, αλλά με την ίδια ευχέρεια παίζει και ως εξτρέμ. Ο νεαρός επιθετικός είναι ακόμη άγουρος, αλλά, όπως φαίνεται, έχει πείσει τον Καρεμπέ και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον προσέξουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments