Lifestyle

Τόνια Σωτηροπούλου σχέση: Η ρομαντική κίνηση από τον Κωστή Μαραβέγια

Τόνια Σωτηροπούλου σχέση: Η ρομαντική κίνηση από τον Κωστή Μαραβέγια
Τόνια Σωτηροπούλου σχέση: Η ίδια απάντησε σε ερωτήσεις για τον σύντροφό της.

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (16 Δεκεμβρίου) η σαγηνευτική Ελληνίδα ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου.

Μεταξύ άλλων, η ίδια απάντησε σε ερωτήσεις για τον σύντροφό της και πετυχημένο τραγουδιστή, Κωστή Μαραβέγια. Όπως αποκάλυψε λοιπόν,  μιλώντας στον καταξιωμένο παρουσιαστή, ο γνωστός καλλιτέχνης έχει γράψει ένα τραγούδι για εκείνη αλλά το άκουσε μια φορά και από τότε δεν της το έχει ξανατραγουδήσει.

«Ήταν για μια στιγμή και ήταν πολύ ωραίο»

«Μου αφιερώνει γενικά τραγούδια. Στα γενέθλιά μου, μου είπε ότι έγραψε ένα τραγούδι για εμένα. Το είπε, μου απαγόρευσε να τον ηχογραφήσω και από τότε δεν το ξαναάκουσα. Μου είπε ότι κάποια στιγμή θα το βγάλει. Ήταν για μια στιγμή και ήταν πολύ ωραίο».

Επίσης, μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, για τη συμμετοχή της στην ταινία του James Bond αλλά και για την οικογένειά της. «Είναι τυχαίο το ότι είμαι ωραία γυναίκα. Είναι ένας συνδυασμός DNA για τον οποίο δεν ευθύνομαι. Δεν ήμουν το πιο ωραίο κορίτσι του σχολείου. Ήμουν αφανής και εσωστρεφής».

«Και μεγάλωσα με γονείς που δεν μου τόνιζαν αυτό. Έχω δύο μεγαλύτερους αδελφούς. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αλλά μεγάλωσα σε ένα σπίτι που με μεγάλωσε σαν αγόρι. Μπορώ να συμβουλευτώ, αλλά μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Είναι μαζί αρκετά χρόνια και συγκατοικούν

«Υπήρξα και πριν την ταινία με τον James Bond. Έχω κάνει τρεις ταινίες πριν από το Skyfall και στην Ελλάδα είχα συμμετάσχει στην ταινία Ψυχραιμία του Νίκου Περράκη», συμπλήρωσε. Όσο για τον δεσμό της με τον Κωστή Μαραβέγια, είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και συγκατοικούν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι στο Μετς.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αναφέρει το εξής: «Νομίζω πως η επικοινωνία και η διατήρηση του προσωπικού χώρου μέσα μας είναι τα στοιχεία για μια επιτυχημένη σχέση. Ο Κωστής πέρα από σύντροφος είναι και ο καλύτερός μου φίλος, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ και με βοηθάει να εξελίσσομαι, είμαστε συνοδοιπόροι και κάνουμε πολύ καλή παρέα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments