Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [18/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [18/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [18/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [18/12/20].

Κριός

Μην φοβηθείς να ενισχύσεις ή να αναθεωρήσεις τα όρια στη σχέση σου, αν κρίνεις πως είναι απαραίτητο. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μια διευκρινιστική συζήτηση μπορεί να διαμορφώσει ισορροπίες. Θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει στη μείωση ή την εξάλειψη του άγχους που περιμένει στη γωνία για να κάνει την εμφάνισή του. Όπου εμφανιστεί αντίσταση ή αντίθεση, προσπάθησε να πετύχεις συμβιβασμό.

Ταύρος

Αν νόμιζες πως θα απολαύσεις ηρεμία και γαλήνη με τον εραστή σου, θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να αγωνιστείς για να βρεις το χρόνο για να το κάνεις. Αν προκύψουν πολλοί περισπασμοί, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μπορεί να δημιουργηθεί ερωτική μαγεία αλλά θα χρειαστεί να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή, προσεκτικά και υπομονετικά.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν αντιμετωπίζεις ανεπιθύμητους περιορισμούς, τίποτα δεν σε εμποδίζει να περάσεις απολαυστικές στιγμές με τον εραστή σου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση μπορεί να προκύψουν συζητήσεις από την παιδική σου ηλικία, που θα αποτελέσουν τη βάση για μεγαλύτερη οικειότητα ανάμεσά σας. Χαρούμενες αναμνήσεις στο παρόν, περιμένουν να δημιουργηθούν. Άδραξε την ευκαιρία σου.

Καρκίνος

Άφησε τα λόγια του εραστή σου να σε αφυπνίσουν, ειδικά αν είσαι βέβαιη πως είναι σκόπιμα επικριτικά. Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, θα μπορέσεις να αντιδράσεις εξαιρετικά ευαίσθητα! Αποδέξου όμως, πως δεν αντιμετωπίζεις κρίση στη σχέση σου. Σημείωσε όσα πει. Στη συνέχεια, όπου είναι δυνατόν, δείξε πως συμφωνείς.

Λέων

Η ενέργεια που διαπερνά την ερωτική σου ζωή, μπορεί να σου προκαλέσει σύγχυση, αλλά μόνο επειδή είναι σύμπτωμα αλλαγής. Θα βοηθούσε αν κοίταζες μέσα σου για να αντιμετωπίσεις μερικά κρυμμένα συναισθήματα, πριν κατανοήσεις τις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Αφιέρωσε χρόνο για να καταλάβεις τι πιστεύεις κι αισθάνεσαι πραγματικά. Μόλις αισθανθείς σίγουρη, θα μπορέσεις να τα εκφράσεις καλύτερα.

Παρθένος

Αυτή η μπερδεμένη ενέργεια για την οποία μιλήσαμε χθες, συνεχίζεται. Αλλά προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που προκαλεί ανασφάλεια σαν σύμπτωμα μιας χρήσιμης και απαραίτητης αλλαγής. Κάτι εξελίσσεται και αναπτύσσεται στην ερωτική σου ζωή και προσφέρει πολλές ελπίδες και θετική ατμόσφαιρα. Μόλις διασαφηνιστούν όλα, θα νιώσεις μεγάλη χαρά.

Ζυγός

Η εντυπωσιακή ενέργεια που επικρατεί στα ερωτικά σου θα εξαφανίσει το άγχος που ένιωθες εδώ και καιρό. Μπορείς να μετατρέψεις αυτό που είναι λιγότερο από ευχάριστο, σε κάτι που δημιουργεί πιο σταθερά θεμέλια ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Ένα διάλειμμα, μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις τρέχουσες ερωτικές σου υποθέσεις και να αποκαταστήσεις ένα δύο παθιασμένους στόχους.

Σκορπιός

Τώρα που έχεις όλη αυτή τη θετική ενέργεια στα ερωτικά σου, πώς σκοπεύεις να την εκμεταλλευτείς; Η αποστασιοποίηση ή η απόσπαση, σίγουρα δεν είναι η απάντηση! Μπορείς να έχεις ευχάριστες συζητήσεις και αλληλοεπιδράσεις με τον αγαπημένο σου. Δεν διακινδυνεύεις με κανένα τρόπο να φανεί βαρετή ή απογοητευτική οποιαδήποτε ανταλλαγή ανάμεσά σας. Η ενίσχυση της αισιοδοξίας σου, εξαρτάται περαιτέρω από το γεγονός, πως είσαι ανοιχτή απέναντι στο ταίρι σου και να είσαι σίγουρη, πως τώρα είναι το καλύτερο διάστημα για να το κάνεις.

Τοξότης

Η υπεράσπιση μιας άποψης ή πεποίθησης, είναι κατανοητή. Να είσαι όμως προσεκτική με τον τρόπο που το κάνεις. Επειδή η αμυντική στάση μπορεί να γίνει καταλύτης για το δράμα που θα δημιουργηθεί, αν δεν κάνεις τίποτα. Προσπάθησε να ακούσεις τι νιώθει το ταίρι σου για όσα υπερασπίζεσαι. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για να διατηρήσεις τα πράγματα ήρεμα. Και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, μίλησε με ευαισθησία για το θέμα σου.

Αιγόκερως

Οι επαγγελματικές σου αναζητήσεις μπορεί να βάλουν τα ερωτικά σου θέματα σε αναμονή. Αν είχες επιλογές, τότε αυτό δε θα συνέβαινε. Όμως είναι απαραίτητο πρώτα να χειριστείς τα επαγγελματικά σου θέματα και μετά να στραφείς στη σχέση σου. Με αυτοπειθαρχία, θα μπορέσεις να πετύχεις μια χρήσιμη και υγιή ισορροπία. Η ερωτική διασκέδαση μπορεί να αρχίσει αργότερα με καθαρό μυαλό και χωρίς ενοχές.

Υδροχόος

Αν νιώθεις αυξημένη αυτοπεποίθηση, ίσως οφείλεται στο ότι βλέπεις ξεκάθαρα σημάδια πως δεν είναι τόσο μακριά όσο πίστευες, η επίτευξη ενός ρομαντικού σου στόχος. Μην μείνεις όμως με την πεποίθηση, πως όλα έχουν βρει το δρόμο τους. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι σέξι, η υπερβολική αυτοπεποίθηση όμως, δεν είναι. Αν αυτό οδηγεί σε κάτι για το οποίο θέλεις να έχεις τον έλεγχο, τότε ετοιμάσου να συναντήσεις αντιστάσεις από το ταίρι σου.

Ιχθύες

Ίσως, το τελευταίο άτομο που πίστευες ποτέ πως θα «γκρέμιζε» τα όνειρά σου να ήταν ο αγαπημένος σου. Ξέρεις όμως πώς να το αντιμετωπίσεις. Το να ακολουθήσεις το όνειρό σου και το να μιλήσεις άσχημα, είναι δύο διαφορετικά βήματα. Συχνά είμαστε δυστυχισμένοι με τους άλλους, επειδή είμαστε δυσαρεστημένοι με τον εαυτό μας. Το να κάνεις το σωστό, περιλαμβάνει να διακρίνεις μέσα από τα λόγια του περισσότερα πράγματα από όσα λέει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments