Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Επαφή με τον μάνατζερ του Κροάτη

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Επαφή με τον μάνατζερ του Κροάτη
Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Η πλευρά της Ένωσης μίλησε με τον μάνατζερ του Κροάτη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου.

Σε σίριαλ της φετινής σεζόν έχει εξελιχθεί το θέμα του νέου συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια. Παρά τα όσα γράφτηκαν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την αντίδραση του στον πάγκο τα δεδομένα παραμένουν ίδια. Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Κροάτη και τα επόμενα χρόνια και εκείνος από την πλευρά του δηλώνει χαρούμενος στη χώρα μας. Οι δυο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε επαφή στην αρχή του καλοκαιριού και το κλίμα ήταν θετικό. Βέβαια δεν υπήρξε συμφωνία καθώς υπήρχε διαφορά στο οικονομικό.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της ΑΕΚ να τρέξει τις διαδικασίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το συμβόλαιο του Λιβάγια ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγες ημέρες θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του από τώρα για το καλοκαίρι του 2021. Κάτι τέτοιο δεν θέλουν καν να το σκέφτονται στην ΑΕΚ που δεν θέλουν να τον χάσουν και ειδικότερα χωρίς να βάλουν ούτε ευρώ στο ταμείο τους.

Επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Λιβάγια, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, τον οποίο ενημέρωσαν πως πολύ σύντομα θα σταλεί η επίσημη-τελική πρότασή της για τον Κροάτη άσο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να υπάρξει και παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα μιλήσει με τον παίκτη και να του εξηγήσει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και την επικείμενη είσοδό της στην «Αγια-Σοφιά».

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι η πρόταση θα είναι για συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Το συνολικό ποσό που προβλέπεται να εισπράξει ο Λιβάγια αν πει το “ναι” και υπογράψει το νέο συμβόλαιο ανέρχεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κροάτης αξίωνε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και δεν αποκλείεται να μείνει ικανοποιημένος με αυτή την πρόταση. Ο ίδιος και η οικογένεια του είναι χαρούμενοι στην Ελλάδα και σύντομα περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Κάτι που μπορεί να μετρήσει θετικά στην προσπάθεια της ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments