Lifestyle

Η μητέρα του Βασιλάκου του The Bahelor είναι κουκλάρα

Η μητέρα του Βασιλάκου του The Bahelor είναι κουκλάρα
Παναγιώτης Βασιλάκος: Ο εργένης του The Bachelor βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Νικόλ. Στη γνωριμία της νύφης με τα πεθερικά ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η μαμά του Παναγιώτη που είναι πιο εντυπωσιακή από τις διαγωνιζόμενες.

Το The Bachelor επιτέλους έλαβε τέλος και ο Παναγιώτης διάλεξε την Νικόλ για να δέσει τη ζωή του μαζί της. Ωστόσο την συζήτηση τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί η μαμά του Βασιλάκου που έκανε την εμφάνισή της σε ένα από τα τελευταία επεισόδια για να μιλήσει και να εγκρίνει τις δύο νύφες, που έφτασαν στον τελικό. Κι αυτό γιατί η μαμά του μέχρι πρότινος εργένη, είναι άκρως εντυπωσιακή, με πολλούς να κάνουν λόγο για την πιο όμορφη γυναικεία παρουσία του σόου.

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει από τη μικρή γεύση που πήραμε στο επεισόδιο της Πέμπτης, πρόκειται για μια γυναίκα που σίγουρα έχει περάσει τα 50 -αν σκεφτούμε πως ο Βασιλάκος έχει κλείσει τα 30-, η οποία όμως μοιάζει σαφώς πιο νέο και πολύ όμορφη!

Ξανθιά και καλλίγραμμη, η κ. Βασιλάκου κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης και όχι άδικα.

Η Νικόλ, η εκλεκτή της καρδιάς του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε 20 γυναίκες εκείνη που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της, μέσα από δοκιμασίες, ραντεβού και πολλές συζητήσεις. Και έχουμε νικήτρια! Η 21χρονη Νικόλ κατάφερε να κλέψει την καρδιά του γοητευτικού εργένη και να αναδειχθεί η μία και μοναδική στη ζωή του, κάνοντας της πρόταση γάμου με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στην πανέμορφη Μάνη.

Όπως αναφέρει το tlife.gr, οι 2 φιναλίστ, Βίβιαν και Νικόλ γνώρισαν για πρώτη φορά τους γονείς του Παναγιώτη, οι οποίοι θέλησαν να μάθουν περισσότερα πράγματα για εκείνες. Την επόμενη ημέρα, ταξίδεψαν μαζί του στην ιδιαίτερη πατρίδα του και πέρασαν μια υπέροχη ημέρα στην λακωνική Μάνη, όπως στο Οίτυλο και το Λιμένι. Μετά τα δυο υπέροχα ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν, ο Παναγιώτης ήταν έτοιμος για τη μεγάλη ανακοίνωση…

“Δεν υπάρχει μέρα που να μη σε σκέφτομαι… Είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί σου Νικολέττα!” δήλωσε ο Παναγιώτης και έκανε πρόταση γάμου στην Νικόλ!

Ποια είναι η νικήτρια του The Bachelor

Η Νικόλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα και είναι 21 ετών! Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

“Είμαι η Νικολέττα και έχω έρθει στο Bachelor για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το Bachelor, μόνο η προσωπικότητα μου χωρίς την εμφάνιση μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor το φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο” είχε δηλώσει η πανέμορφη Νικόλ.

Η Νικόλ και ο Παναγιώτης πλέον είναι και επίσημα ζευγάρι και νιώθουν έτοιμοι να ξεκινήσουν το επόμενο κεφάλαιο της κοινής – πλέον – ζωής τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments