Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Έτσι διαμορφώθηκε ο πίνακας μετά τους αγώνες του Σαββάτου

Βαθμολογία Super League: Έτσι διαμορφώθηκε ο πίνακας μετά τους αγώνες του Σαββάτου
Βαθμολογία Super League: Ο Απόλλωνας Σμύρνης έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα ενώ ο Άρης «έπιασε» τον Ολυμπιακό.

Τα ματς του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου (Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ – Άρης) ολοκληρώθηκαν με νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» καθώς και την ομάδα του Άκη Μάντζιου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Παναιτωλικός Απόλλων Σμύρνης: 0-1

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 1-0 στην εναρκτήρια αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής και κάνοντας άλμα στην κατάταξη, καθώς έφτασε στους 12 βαθμούς, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

ΟΦΗ Άρης: 0-3

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα του Άρη από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να θριαμβεύει με 3-0 του ΟΦΗ, «πιάνοντας» τον Ολυμπιακό, που παίζει την Κυριακή (20 Δεκεμβρίου) με την ΑΕΛ, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύο γκολ σημείωσε ο Φακούντο Μπερτόγλιο στο πρώτο ημίχρονο, για να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα στο δεύτερο ο Χαβιέ Ματίγια.

Ακολουθεί ο πίνακας με τους βαθμούς των ομάδων μετά τους αγώνες του Σαββάτου:

Αναβλήθηκε το Ατρόμητος – Λαμία

Η Super League γνωστοποίησε την αναβολή του σημερινού (20 Δεκεμβρίου στις 17:15) αγώνα του Ατρομήτου με τη Λαμία. Οι δύο ομάδες επρόκειτο να αναμετρηθούν στο γήπεδο του Περιστερίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, αλλά η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε το παιχνίδι, καθώς εννέα ποδοσφαιριστές της ομάδας από τη Φθιώτιδα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση της Super League για την αναβολή έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Aτρόμητος – Λαμία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Λαμία.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου (ολοκληρώθηκε)

  • 17:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης (NS1)
  • 19:30 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Άρης (NS2)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

  • 15:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Λάρισα (NS1)
  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Λαμία (NS2) – (αναβλήθηκε)
  • 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (NS1)

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (NS2)
  • 19:30 «Γεώργιος Καμάρας», ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments