Ελλάδα

Πέθανε ο Σπύρος Μισθός

Πέθανε ο Σπύρος Μισθός
Σπύρος Μισθός: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Σπύρος Μισθός, έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο. Την είδηση έκανε γνωστή ο φίλος του και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή… Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο , ο εκ των πρωταγωνιστών του Νίκου Φώσκολου ο Σπυρος Μισθος» σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννενα. Καλο ταξίδι Σπυράκο μας» συμπλήρωσε.

Σπύρος Μισθός που έγινε ευρέως γνωστός από τις βιντεοταινίες της δεκαετίας του ’80 και τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ζωή.

Τον Φεβρουάριο ο Σπύρος Μισθός αποκάλυψε ότι από το 2014 είχε πάρει την επιμέλεια των παιδιών του έπειτα από δικαστική απόφαση. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, «χώρισα το 2014». Με δικαστική απόφαση πήρα την επιμέλεια των παιδιών μου και ζω πέντε χρόνια μόνος μου μαζί τους. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και πέρασα δύσκολα ειδικά τα τελευταία δυο, τρία χρόνια που οικονομικά είχα στριμωχτεί πάρα πολύ… Κυνήγησα όμως κάτι που θεωρούσα τεράστια αδικία που έγινε. Κυνηγούσα να βγω στη σύνταξη με τα ανήλικα παιδιά μου. Στο ΙΚΑ, που ανήκουμε εμείς οι ηθοποιοί βγάζουν τη μάνα με ανήλικο στα 55 έτη στη σύνταξη και με τις προϋποθέσεις της μάνας και τον χήρο πατέρα. Ποτέ δεν έβγαζαν τον πατέρα που δικαστικά κέρδισε τα παιδιά του. ” είχε πει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments