Lifestyle

Νικολέτα Bachelor: Η όμορφη κοκκινομάλλα που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου

Νικολέτα Bachelor: Η όμορφη κοκκινομάλλα που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου
Νικολέτα Bachelor: Είναι μαζορέτα και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

Ολοκληρώθηκε με έναν επεισοδιακό τελικό, το βράδυ της Παρασκευής (18 Δεκεμβρίου), το Bachelor, με τον πρώτο Έλληνα «Εργένη» Παναγιώτη Βασιλάκο να βρίσκει την εκλεκτή της καρδιάς του στο πρόσωπο της κοκκινομάλλας μαζορέτας, Νικολέτας Τσομπανίδου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου λοιπόν, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον πολυαναμενόμενο τελικό, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται» και αποκάλυψε τους λόγους που δεν θα περάσει μαζί τις γιορτινές ημέρες. «Τις επόμενες μέρες θα καθίσουμε λίγο μαζί να ξεκουραστούμε και να αποφορτιστούμε από όλο αυτό. Γιατί δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη».

«Είναι και το lockdown που δυσκολεύει τις ζωές όλων μας. Ασυζητητί θα θέλαμε να πάμε ταξίδι. Αν δεν περάσει τις γιορτές η Νικολέτα με τους γονείς της, βλέπω τον μπαμπά της να με κρεμάει με το κομπολόι που του χάρισα. Είναι αξιαγάπητος άνθρωπος», δήλωσε ο Παναγιώτης με τη Νικόλ να συμπληρώνει πως «θα περάσουμε λίγες μέρες μαζί, αλλά μετά θα επιστρέψω και εγώ λίγο στους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη».

Ήταν είναι μια από τις είκοσι διαγωνιζόμενες γυναίκες που διεκδίκησαν τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα. Είναι cheerleader, δηλαδή μαζορέτα και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική.

Στο βίντεο της παρουσίασης της είχε πει: «Έχω έρθει στο Bachelor για να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου. Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Το πρώτο ραντεβού και αυτό που θέλω πάντα να είναι, είναι ένα δείπνο κοντά σε θάλασσα, το θεωρώ πολύ ρομαντικό. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το Bachelor, μόνο η προσωπικότητα μου χωρίς την εμφάνιση μου πιστεύω ότι αρκεί. Τον Bachelor το φαντάζομαι ψηλό, με γαλάζια μάτια και γυμνασμένο».

Στη συνέντευξη της στο πρώτο επεισόδιο είχε δηλώσει ότι θα ήθελε ο Bachelor να πάθει την πλάκα του και να μην έχει λόγια μαζί της. Όταν συστήθηκε στον Παναγιώτη, του είπε ότι είναι μαζορέτα και πως χορεύει για διάφορες ποδοσφαιρικές και μπασκετικές ομάδες. Επίσης, του ανακοίνωσε πως περιμένει να βάλει γκολ στην καρδιά της.

«Φάνηκε ότι του άρεσα, δάγκωσε και τα χείλη του σε κάποια φάση που μιλούσαμε όποτε φαντάζομαι ότι αυτό σίγουρα είναι θετικό», με την ίδια να φαινόταν αποφασισμένη από την αρχή να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του, ενώ αυτή η αυτοπεποίθηση που αναγνωρίζουν όλοι ότι έχει, είναι φανερή και στις φωτογραφίες της στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments