Lifestyle

Στέλλα Μιζεράκη Instagram: Ποζάρει με στενό μαύρο φόρεμα και εορταστική διάθεση

Στέλλα Μιζεράκη Instagram: Ποζάρει με στενό μαύρο φόρεμα και εορταστική διάθεση
Στέλλα Μιζεράκη Instagram: Είναι πολύ ενεργή στα social media και προσπαθεί να διατηρεί όσο μπορεί την επαφή της με τους χιλιάδες ακολούθους της.

Η Στέλλα Μιζεράκη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις παίκτριες του Power of Love, του ανατρεπτικού ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, που ξεχώρισε ενώ ήταν και η νικήτρια στο τέλος.

Όπως είχε δηλώσει, είναι από το Ηράκλειο της Κρήτης και έχει σπουδάσει Business Management ενώ ασχολείται με το μόντελινγκ έχοντας πλέον και τη δική της εταιρεία με ρούχα τα οποία παρουσιάζει μέσα από το προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Προτέρημά της το γεγονός ότι είναι δυναμική και ελάττωμα ότι πρόκειται για μια πεισματάρα γυναίκα η οποία είναι ανυπόμονη. Ό,τι θέλει, το θέλει τώρα, όπως είχε πει η παρουσιάστρια του Power of Love Μαρία Μπακοδήπου πριν την υποδεχτεί στο σπίτι. Πιστεύει όπως είχε αναφέρει, πως ό,τι θέλουμε πρέπει να το διεκδικούμε, αν και έχει λίγο λιγότερο υπομονή σε σχέση με ό,τι έχουν όλοι οι άνθρωποι.

Όντας ζηλιάρα σύμφωνα με ό,τι είχε δηλώσει στο βίντεο της παρουσίασης της, δεν κοιτάει την εμφάνιση σε έναν άντρα και για να την εντυπωσιάσει πρέπει να τη γοητεύσει με το μυαλό του και τον χαρακτήρα του. Για να της αρέσει κάποιος πρέπει να την διεκδικήσει πρώτα αυτός πολύ. Δεν κάνει το πρώτο βήμα εκείνη.

Δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα και θέλει πρώτα να μιλήσει με τον άλλον, να τον καταλάβει και μετά να τον ερωτευτεί. Το 2016 η Κρητικιά είχε κερδίσει τον τίτλο της «Μις Ελλάς» στα ελληνικά καλλιστεία που είχαν πραγματοποιηθεί σε μαγαζί στη Γλυφάδα ενώ η ίδια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε κάνει μια guest εμφάνιση στη σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια».

Με την όμορφη Στέλλα να είναι πολύ ενεργή στα social media, προσπαθεί να διατηρεί όσο μπορεί την επαφή της με τους χιλιάδες ακολούθους της και πρόσφατα- μιας και είμαστε σε αυτή την περίοδο με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν ανέβασε μια σούπερ εορταστική φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα στενό μαύρο φόρεμα το οποίο της ταιριάζει απίστευτα…!

Ακολουθεί η πρόσφατη ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη από το Instagram της:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments