Αθλητισμός

Άρης Γάτας Παναθηναϊκός: Τα σχόλια του δημοσιογράφου για την ήττα από τον ΠΑΟΚ

Άρης Γάτας Παναθηναϊκός: Τα σχόλια του δημοσιογράφου για την ήττα από τον ΠΑΟΚ
Άρης Γάτας Παναθηναϊκός: Με ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός δημοσιογράφος αναρωτιέται για τους πολλούς τραυματισμούς στην ομάδα πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Την ήττα του Παναθηναϊκού σχολιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Γάτας, υπό το πρίσμα της σύνθεσης της ομάδας. Ο Λάζλο Μπόλονι αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του εξαιτίας των πολλών τραυματισμών, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τον γνωστό δημοσιογράφο, που σημειώνει με νόημα ότι τόσο πολλοί τραυματισμοί συγχρόνως δεν πρέπει να έχουν υπάρξει ξανά στην ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Άρης Γάτας:

«Ξαφνικά από την Παρασκευή και μετά και ενώ όλη την εβδομάδα πήγαιναν ρολόι τα πάντα ο Παναθηναϊκός αποδεκατίστηκε και εμφανίστηκε με διαφορετική ενδεκάδα στην Τούμπα…Μέσα σε 48 ώρες παραμονή του ματς ο Κουρμπέλης τέθηκε νοκ αουτ ενώ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη άγνωστο γιατί καθώς όπως γνωρίζαμε το πρόβλημα του από πριν ήταν γνωστό, ο Ζαγαρίτης την Παρασκευή ξαφνικά έμεινε εκτός τραυματίας, ο Διούδης κάτι έγινε ξαφνικά πριν την έναρξη του αγώνα και έμεινε στον πάγκο, ο Αλεξανδρόπουλος ενώ αναφέρθηκε με πρόβλημα στους προσαγωγούς πριν το ματς, μπήκε δέκα λεπτά έπαιξε πράγμα αδιανόητο για κάποιον που έχει θέμα στους προσαγωγούς…Δεν υπονοώ κάτι ούτε θέλω να αφήσω καμία αιχμή,αλλά αυτό είναι το ρεπορτάζ της βραδιάς και όχι οι αμπελοφιλοσοφίες που ακούμε, γιατί τόσους ξαφνικούς τραυματισμούς παραμονή αγώνα και χωρίς να είναι θετικοί στον κορονοιό που θα δικαιολογούνταν να μην παίζουν ξαφνικά, δεν πρέπει να είχε ξανά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός…».

Η βαθμολογία της Super League μετά τα ματς της Κυριακής

Αναφορικά με το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός το παιχνίδι ξεκίνησε με σαφή και ασφυκτική πίεση του Τριφυλλιού , όπου οι «πράσινοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με επιθετικές αξιώσεις. Όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» σύντομα ισορρόπησε τον αγώνα και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Κάρολ Σφιντέρσκι, με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιαννούλη, γκολ που ελέγχθηκε από το VAR.

Ακολουθεί ο πίνακας με τους βαθμούς των ομάδων μετά τους αγώνες της Κυριακής:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments