Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Σταθερή η πρώτη τριάδα – Έτσι διαμορφώθηκε η κατάταξη

Βαθμολογία Super League: Σταθερή η πρώτη τριάδα – Έτσι διαμορφώθηκε η κατάταξη
Βαθμολογία Super League: Ολυμπιακός, Άρης και ΠΑΟΚ ηγούνται των υπόλοιπων ομάδων, κατέχοντας τις τρεις πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα ματς της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου (Ολυμπιακός – ΑΕΛ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός) ολοκληρώθηκαν με νίκη για τους «ερυθρόλευκους» καθώς και την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ολυμπιακός ΑΕΛ: 5-1

Η ελλιπής ΑΕΛ δεν μπορούσε να αποτελέσει απειλή για τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν το 2020 με μια επιβλητική νίκη απέναντι στους «βυσσινί», τους οποίους συνέτριψαν με 5-1 κι έμειναν μόνοι στην κορυφή, μετρώντας 10 νίκες σε 12 αγώνες, κι ενώ «χρωστούν» το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός: 2-1

Με σαφή και ασφυκτική πίεση του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το παιχνίδι, όπου οι «πράσινοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με επιθετικές αξιώσεις. Όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» σύντομα ισορρόπησε τον αγώνα και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Κάρολ Σφιντέρσκι, με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιαννούλη, γκολ που ελέγχθηκε από το VAR.

Ακολουθεί ο πίνακας με τους βαθμούς των ομάδων μετά τους αγώνες της Κυριακής:

Αναβλήθηκε το Ατρόμητος – Λαμία

Η Super League γνωστοποίησε την αναβολή του σημερινού (20 Δεκεμβρίου στις 17:15) αγώνα του Ατρομήτου με τη Λαμία. Οι δύο ομάδες επρόκειτο να αναμετρηθούν στο γήπεδο του Περιστερίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, αλλά η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε το παιχνίδι, καθώς εννέα ποδοσφαιριστές της ομάδας από τη Φθιώτιδα βρέθηκαν θετικοί στον .

Η ανακοίνωση της Super League για την αναβολή έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Aτρόμητος – Λαμία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Λαμία.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου (ολοκληρώθηκε)

  • 17:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης (NS1)
  • 19:30 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Άρης (NS2)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου (ολοκληρώθηκε)

  • 15:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»,  – Λάρισα (NS1)
  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Λαμία (NS2) – (αναβλήθηκε)
  • 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (NS1)

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (NS2)
  • 19:30 «Γεώργιος Καμάρας», ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments