Αθλητισμός

Δουβίκας ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» πάει για τον 21χρονο επιθετικό του Βόλου

Δουβίκας ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» πάει για τον 21χρονο επιθετικό του Βόλου
Δουβίκας ΠΑΟΚ: Ο νεαρός διεθνής επιθετικός έχει «βγάλει μάτια» με τη φετινή του παρουσία με τους Βολιώτες.

Είναι ένας από τους επιθετικούς που έχει κάνει αίσθηση στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο λόγος για τον Τάσο Δουβίκα του ΝΠΣ Βόλου. Ο διεθνής επιθετικός με τις Ελπίδες είναι στα 21 του χρόνια και έχει καταφέρει να «βγάλει μάτια» στη φετινή σεζόν. Πολλές είναι οι ομάδες που τον «γλυκοκοιτάζουν», αλλά σίγουρα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι το πιο αξιοσημείωτο.

Ο ελπιδοφόρος επιθετικός των Βολιωτών έχει ήδη 5 γκολ και 2 ασίστ στη σεζόν με την ομάδα της Μαγνησίας, ενώ, όπως σημειώνει το gazzeta.gr, είναι στην transfer list του «Δικέφαλου», που ενδιαφέρεται να ενισχυθεί στην επιθετική του γραμμή, όχι απαραίτητα με έναν σέντερ φορ. Ο Δουβίκας είναι μια περίπτωση για το μέλλον, αλλά ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να τον «κλειδώσει».

Ο Τάσος Δουβίκας είχε κάνει αίσθηση παίζοντας στα 17 του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο φέτος με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος δείχνει πολλά καλά στοιχεία που έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων». Όχι μόνο σκοράρει στις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται, αλλά μοιράζει γκολ και στους συμπαίκτες του, όπως δείχνουν και οι ασίστ του. Αυτό που μένει να φανεί, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι αν θα προχωρήσει το δεδομένο «ασπρόμαυρο» φλερτ που υπάρχει από καιρό μαζί του.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι για τον παίκτη έχει γραφτεί ότι ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός με αποτέλεσμα να μπορεί να υπάρχει στο μέλλον ένα διαφορετικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες…

Δημοσίευμα στέλνει τον Κώτσιρα στον ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι ένας από τους αξιόλογους δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος, ενώ είναι από τους λίγους -πλέον- Έλληνες ποδοσφαιριστές που διακρίνονται σε αυτή τη θέση. Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης από τον ΠΑΟΚ, όμως, τώρα δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, η τοπική ιστοσελίδα asteraszone.gr που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της ομάδας της Αρκαδίας, δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε Αστέρα και ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 27χρονου δεξιού οπισθοφύλακα.

Η ιστοσελίδα σημειώνει ότι «ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και ότι ο σύλλογος της Αρκαδίας είναι πιθανό να καρπωθεί ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ». Σύμφωνα με το metrosport.gr, η πληροφορία πάντως δεν επιβεβαιώνεται μέχρι τώρα. Από τη δική τους πλευρά οι άνθρωποι του Αστέρα διαρρέουν ότι πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς ομως να υπάρχει περαιτέρω διαπραγμάτευση ή επίσημη πρόταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments