Αθλητισμός

“Μήτρογλου στον Ολυμπιακό”

“Μήτρογλου στον Ολυμπιακό”
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί και θέλει τον Κώστα Μήτρογλου να έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει για τα καλά η μεταγραφική κουβέντα στον Ολυμπιακό. Είναι ξεκάθαρο ότι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Ωστόσο το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για σέντερ φορ παραμένει ορθάνοιχτο. Θυμίζουμε ότι στην ομάδα υπάρχει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που αποτελεί ξεκάθαρα την πρώτη επιλογή. Πίσω του υπάρχει ο Χασάν αλλά ο Αιγύπτιος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με τον κορωνοϊό και τις επιπλοκές που έχει παρουσιάσει η υγεία του.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι σίγουροι για όλα τα ενδεχόμενα και ήδη έχουν φτιάξει μια λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τη θέση του σέντερ φορ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσα σε αυτή τη λίστα υπάρχει το όνομα του Κώστα Μήτρογλου. Διαχρονικά οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι ο Έλληνας σέντερ φορ θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να ολοκληρώσει την καριέρα του όπως έγινε με τον Βασίλη Τοροσίδη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος στο ρόστερ υπάρχουν και οι παλιοσειρές, Χολέμπας και Παπαδόπουλος.

Φήμες για συμφωνία με τον Μητρογκόλ

Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα «footmercato.net» οι «ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή στράικερ, ωστόσο το μόνο που απομένει πλέον είναι να βγει από τη μέση η Μαρσέιγ, προκειμένου ο παίκτης να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Ο Μήτρογλου είναι πιθανό να επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και μάλιστα η ομάδα του Πειραιά έχει συμφωνήσει ήδη με την πλευρά του παίκτη. Το μόνο εμπόδιο που απομένει είναι αυτό της Μαρσέιγ» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2021, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντρέ Βίλας-Μπόας, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να είναι παροπλισμένος. Ο Πορτογάλος κόουτς δεν υπολογίζει τον Μήτρογλου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Μασσαλία, είτε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είτε το καλοκαίρι. Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι ο Μήτρογλου προέρχεται από μεγάλο διάστημα απραξίας και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο συμμετοχής για να επανέλθει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments