Lifestyle

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη
Ιωάννα Τούνη: Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε από φωτογραφίες στα social media.

Λίγους μόνο μήνες μετρά ο χωρισμός της Ιωάννας Τούνη από τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή, αλλά η ίδια δεν άργησε να βρει τον επόμενο. Ή μάλλον, τον προηγούμενο!

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά τον επεισοδιακό χωρισμός της, η Ιωάννα επέστρεψε στην αγκαλιά πρώην συντρόφου της με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούσαν μερικά χρόνια πριν στα Τρίκαλα. Ο λόγος για τον Γιάννη Σιδεράκη, με τον οποίοι η Τούνη διατηρούσε δεσμό μερικά χρόνια πριν, ο οποίος έληξε άδοξα λόγω -σύμφωνα πάντα με τις κακές γλώσσες!- απιστίας σε βάρος της. Ο ίδιος, διατηρούσε δεσμό πιο παλιά και με την Νεσχάν Μουλαζίμ.

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε από τις κοινές φωτογραφίες με τον σκύλο του Σιδεράκη που ανεβάζει συνεχώς η Ιωάννα στα social media.

Πάντως αυτό το καλοκαίρι η Τούνη του έδωσε και κατάλαβε με τα ταξίδια της στα ελληνικά νησιά. Μάλιστα πληροφορίες του Pagenews είχαν  αναφέρει ότι η Ιωάννα ήρθε και πάλι κοντά με τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Σιδεράκη, με τον οποίο πέρασαν μάλιστα ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη Σέριφο στο νησί που ο ποδοσφαιριστής έχει δικό του μαγαζί.

Δείτε παλιές τους εμφανίσεις

Γιάννης Σιδεράκης

Ο Γιάννης Σιδεράκης είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1987 στην Αθήνα, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Τα πρώτα βήματα

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και ως το 2006 ήταν μέλος της ομάδας Κ-17. Το 2007 παραχωρήθηκε στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, όπου αγωνίστηκε 2,5 χρόνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης το β΄ μισό της περιόδου 2009-10 και το 2010-11 είχε μια γεμάτη χρονιά στον Θρασύβουλο Φυλής.

Πανιώνιος

Το καλοκαίρι του 2011 εντάχθηκε στο δυναμικό του Πανιώνιου, με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική στις 28 Αυγούστου, την πρώτη αγωνιστική της περιόδου 2011-12, κατά του Εργοτέλη (2-2) στο στάδιο Νέας Σμύρνης. Μια από τις κορυφαίες του στιγμές στον νεοσμυρνιώτικο σύλλογο υπήρξε στις 11 Ιανουαρίου 2012 στον εντός έδρας αγώνα κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού (0-0, 4-3 πέναλτι), όταν με τις αποκρούσεις δύο πέναλτι που εκτέλεσαν ο Καραγκούνης και ο Λέτο έδωσε την πρόκριση στον Πανιώνιο.

Καλλονή, Κύπρος και επιστροφή

Την περίοδο 2013-14 υπερασπίστηκε την εστία της Καλλονής, όπου είχε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, για να ακολουθήσει ένα πέρασμα ενός χρόνου στο κυπριακό πρωτάθλημα (2014-15) όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Δόξας Κατωκοπιάς. Την επόμενη περίοδο (2015-16) επέστρεψε στην Καλλονή, αλλά πριν αγωνιστεί μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Το 2016 μεταγράφηκε στον Α.Ο. Τρικάλων,με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, όποτε και έλυσε τη συνεργασία του.[7][8] Τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή στον Α.Ο. Αγ. Ιεροθέου Περιστερίου, με τον οποίο αγωνίστηκε το υπόλοιπο της χρονιάς 2017-18 στην Γ΄ Εθνική, κλείνοντας ουσιαστικά και την επαγγελματική του ποδοσφαιρική καριέρα. Τον Ιανουάριο του 2019 αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Ποταμιάς και με τη φανέλα της ομάδας του Μεγάλου Χωριού Ευρυτανίας, αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments