Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Έτοιμη για τα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια

Ελένη Μενεγάκη: Έτοιμη για τα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια
Ελένη Μενεγάκη: Τις πρώτες της γιορτές μακριά από τα πλατό θα κάνει η παρουσιάστρια ύστερα από 30 χρόνια.

Αντίστροφα για τα Χριστούγεννα μετρά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μένει σπίτι της, έχοντας στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και έχοντας μπει σε εορταστικό mood. Μάλιστα, η παρουσιάστρια, που συνεχώς αναρτά φωτογραφίες με τις προσωπικές της στιγμές στα social media έκανε ένα ποστ όπου φοράει ένα εντυπωσιακό μπλε κρουαζέ φόρεμα με παγιέτες, το οποίο της πάει πολύ, ποζάροντας δίπλα στο δέντρο. Το έντονο ροζ κραγιόν που επέλεξε συμπληρώνει την εικόνα της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram γράφει χαρακτηριστικά: «Christmas blues!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από 30 χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη δεν θα τα περάσει στα πλατό. Η παρουσιάστρια που απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα ξεκουράζοντας περνώντας χρόνο με τα παιδιά της και τους φίλους της. Μάλιστα, πρόσφατα υποδέχτηκε το νέο… μέλος της οικογένειάς της και ανέβασε μάλιστα, τις πρώτες φωτογραφίες στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο , κάνοντας τους ακολούθους της να «λιώσουν» από την τρυφερή στιγμή.

Συγκεκριμένα, ύστερα από συζήτηση με φίλη και συνεργάτη της για ένα κατοικίδιο που έψαχνε μια στέγη αποφάσισε να υιοθετήσει ένα γατάκι. «Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, της είπαν πως ένα μικρό γατάκι έψαχνε σπίτι. Να τη σήμερα η κούκλα μας που ξέρει να ποζάρει και στον φακό», είναι το σχόλιο που συνοδεύει την πρώτη φωτογραφία στην οποία φαίνεται το μικρό και τόσο γλυκό γατάκι της Ελένης Μενεγάκη ενώ στην επόμενη ανάρτησή της ποζάρει και η ίδια μαζί του. «Παιχνίδια και αγκαλιές», είναι η λεζάντα της δημοσίευσης που συγκέντρωσε πάνω από πενήντα χιλιάδες likes.

«Τώρα σε αγαπώ πιο πολύ με τη γατάρα», «Πανέμορφη!», «Δεν υπάρχει καλύτερη παρέα! Τα παιχνίδια της θα ξετρελάνουν και τα κορίτσια σου και εσένα!» και «Ελενάκιιιι μουυυ όσο πας πιο ανανεωμένη και φρέσκια είσαι. Χαλάλι κι ας μας λείπεις τόσο πολύ, φαίνεται το απολαμβάνεις! Σε αγαπώ ομορφιά μου», είναι μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε από τους followers της. 

svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments