Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [22/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [22/12/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [22/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [22/12/20].

Κριός

Η επιθυμία να επαναφέρεις την ηρεμία στο δεσμό σου μετά από το χάος και την αστάθεια, θα συναντήσει αντίσταση τώρα. Άκουσε την καρδιά σου αν σε παροτρύνει να ανακαλέσεις οποιαδήποτε ανάγκη σου για έλεγχο. Υπάρχουν παθιασμένες κι ευχάριστες αναζητήσεις, που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σου. Το να αντιμετωπίζεις με λιγότερο επιστημονικό τρόπο τα ερωτικά σου, είναι μια πολύ καλή ιδέα τώρα.

Ταύρος

Για να εμβαθύνει περισσότερο η σχέση σου, το μόνο που χρειάζεται είναι βαθιά συζήτηση κι επαφή με τον εραστή σου. Αν και το «βαθιά» δεν σημαίνει απαραίτητα λήψη άκαμπτων αποφάσεων…αλλά σέξι διασκέδασης και αυθόρμητων, ειλικρινών αλληλεπιδράσεων. Όσο πιο ανοιχτή είσαι με τον εραστή σου, τόσο πιο κοντά θα έρθετε… και το κλίμα στη σχέση σου θα γίνει πιο ερωτικό.

Δίδυμοι

Μια σύγκρουση προτεραιοτήτων ίσως προκαλέσει προβλήματα στον συναισθηματικό σου κόσμο ή στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας σου να αφιερώσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, ενθαρρύνοντας τον αγαπημένο σου να κάνει το ίδιο. Αν όμως η ιδέα σου για λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου θεωρηθεί από το σύντροφό σου εγωιστική, τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε μια διευκρινιστική συζήτηση. Προσπάθησε όσο μπορείς, να προλάβεις μια διαφωνία στο ξεκίνημά της.

Καρκίνος

Το να γνωρίζεις πως έχεις αυξημένη παθιασμένη ενέργεια είναι καλό κι ευχάριστο αλλά πώς σκοπεύεις να την αξιοποιήσεις ; Για άλλη μια φορά, μπορεί να αξιοποιηθεί θετικά ή άβολα. Να είσαι δημιουργική, αφήνοντας ελεύθερη την φαντασία σου για να οδηγήσεις μια συζήτηση ανάμεσά σας, σε ισορροπία. Λίγος παιχνιδιάρικος ή ευχάριστος ανταγωνισμός…δεν κάνει καθόλου κακό! 

Λέων

Θα υπάρχει κάτι υπέροχα αισθησιακό στην ήρεμη ατμόσφαιρα που διαπερνά την ερωτική σου σχέση τώρα. Φρόντισε να μη συγκρατήσεις καθόλου το ρομαντισμό και την ευαισθησία σου. Θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις στο «σκηνικό» και να δημιουργήσεις ένα υπέροχο ρομαντικό περιβάλλον με την ανάλογη προσπάθεια και φαντασία. Να είσαι μάλιστα σίγουρη, πως αυτό που δημιουργείς…θα είναι μοναδικά αξιομνημόνευτο.

Παρθένος

Μπορεί η εξάντλησή σου, να είναι κομμάτι της φαντασίας σου; Όμως ακόμα κι αν νιώθεις αποστραγγισμένη σωματικά, θα αισθάνεσαι πολύ δραστήρια συναισθηματικά. Ίσως όμως χρειαστεί να συγκρατήσεις το συναισθηματισμό σου, αν αρχίσει να σε συνεπαίρνει αρκετά, σε μια ερωτική συζήτηση ή ανταλλαγή. Μπορείς να νιώθεις ενθουσιασμό, χωρίς να γίνεσαι υπερβολική. Να είσαι ευγενική και καλοσυνάτη! 

Ζυγός

Εμπιστέψου το ένστικτό σου, για να αποκαλύψεις τη σειρά των ρομαντικών δυνατοτήτων που προσφέρονται. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις την εστίασή σου από τα εργασιακά σου ζητήματα. Ξέρεις πως η καρδιά σου είναι δεκτική σε ό, τι είναι ευχάριστο και σέξι! Μην αφήσεις όμως θέματα από άλλες περιοχές της ζωής σου να σε προκαλέσουν. Να είσαι σε ετοιμότητα. Να είσαι δεκτική. 

Σκορπιός

Ανησυχίες, προβλήματα, αμφιβολίες – ίσως είναι μια στιγμή που αποδέχεσαι τα οφέλη από το να τα απαλλαγείς απ’ αυτά. Αν δεν μπορείς να νιώσεις πάθος για να πετύχεις μια ευχάριστη εξέλιξη, αυτό σημαίνει πως έχεις άλλες προτεραιότητες. Στην πραγματικότητα, εξελίσσεσαι και οι ανάγκες…. όπως και οι επιθυμίες σου, πρέπει να εξελιχθούν μαζί σου. Η εξάλειψη κάθε κύκλου αρνητικότητας είναι το πρώτο μέρος, από το οποίο πρέπει να ξεκινήσεις. 

Τοξότης

Ανεξάρτητα από το πόσο ενθουσιώδης είναι ο εραστής σου για ένα θέμα, εσύ πιθανώς αντιμετωπίζεις αυστηρά τα γεγονότα. Αυτά όμως, δεν χρειάζεται να αποκαλυφθούν αμέσως. Αν μη τι άλλο, μπορείς να καθυστερήσεις μια έντονη ή βαριά συζήτηση, μέχρι να βρεις μια πιο κατάλληλη στιγμή. Ο έρωτας τώρα, χρειάζεται ανάλαφρη προσέγγιση. Γι’ αυτό διατήρησε τα πράγματα ζωντανά κι όχι βαριά ή καταθλιπτικά. 

Αιγόκερως

Αξίζει να κρατήσεις το μυαλό και τα αυτιά σου ανοιχτά σε ένα χρήσιμο και ενδεχομένως ενδιαφέρον κομμάτι πληροφοριών που προσφέρει ο εραστής σου. Ακόμα κι αν μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή γίνει δύσκολη για λίγο, η προθυμία σου να απομακρύνεις τις άκαμπτες πεποιθήσεις σου, μπορεί να αποκαταστήσει ή να διατηρήσει την αρμονία ανάμεσά σας. Δες πώς προκύπτει επίσης… ένα βαθύτερο επίπεδο κοινής κατανόησης.

Υδροχόος

Αν αισθάνεσαι πως ένα καθυστερημένο κομμάτι του «παζλ» της ερωτικής σου σχέσης έχει μπει σωστά στη θέση του, τότε παρ’ το σαν ένδειξη για να προχωρήσεις περαιτέρω. Αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά, θα σε κάνει ιδιαίτερα αποφασιστική για να μοιραστείς την ευχάριστη διάθεση και την αισιοδοξία σου. Φέρνεις τη χαρά σε οποιαδήποτε στενή σου σχέση – και μπορείς να είσαι σίγουρη πως είναι εξαιρετικά γοητευτική. 

Ιχθύες

Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως πρέπει να ρισκάρεις στα ερωτικά σου θέματα, πρέπει αρχικά να απελευθερώσεις ό,τι σε εμποδίζει να βιώσεις το πάθος και τη χαρά που προσφέρεται αυτό το διάστημα. Ένα κύμα θετικότητας θέλει να διεισδύσει τώρα στην ερωτική σου ζωή. Η άρση των εμποδίων, μπορεί να σημαίνει διακοπή των ψυχικών ή συναισθηματικών δεσμών σου, με το παρελθόν. Αυτό περιλαμβάνει τον αποχαιρετισμό της λύπης. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments