Lifestyle

H Δήμητρα Ματσούκα με σέξι μαγιό στη θάλασσα χειμωνιάτικα

H Δήμητρα Ματσούκα με σέξι μαγιό στη θάλασσα χειμωνιάτικα
H αγαπημένη ηθοποιός είναι χειμερινή κολυμβήτρια.

Ποιος είδε τη Δήμητρα Ματσούκα και δεν τη θαύμασε; Η αγαπημένη ηθοποιός λατρεύει τη θάλασσα και συνεχίζει ακόμη και σήμερα τα μπάνια της. Μπορεί να βρισκόμαστε σε mood Χριστουγέννων όμως η 46χρονη δεν πτοείται από το κρύο αφού το πρόγραμμά της φαίνεται πως περιλαμβάνει χειμερινές βουτιές.

Απόδειξη η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο instagram, στην οποία ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της και το καφτάνι της γράφοντας «Χειμερινή κολυμβήτρια σας εύχεται καλή εβδομάδα!». Όπως είναι εξάλλου γνωστό η Δήμητρα Ματσούκα αγαπάει πάρα πολύ τη θάλασσα και το έχει δηλώσει και η ίδια πολλές φορές.

Δείτε την τελευταία της ανάρτηση:

Θυμίζουμε ότι η Δήμητρα Ματσούκα έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1993, όταν ακόμη βρίσκονταν στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής, μέσα από την αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, «Τμήμα Ηθών».

Ακολούθησαν κάποιες σύντομες εμφανίσεις στις σειρές «Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα» και «Ταύρος με Τοξότη» το 1994, καθώς και «Δρόμοι της πόλης» και «Ανατομία ενός εγκλήματος» το 1995. Τη σεζόν 1997-1998 πήρε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο, στη σειρά «Είμαστε στον αέρα», όπου συνεργάστηκε με τους Θοδωρή Αθερίδη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη & Δημήτρη Σταρόβα. Έπειτα, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Το φύλλο, το πηγάδι, το αγγέλιασμα» στην ΕΤ1 και «Άγγιγμα ψυχής» στον ΑΝΤ1. Τη σεζόν 1999-2000, επιλέχθηκε από τον Βασίλη Νεμέα να πρωταγωνιστήσει στη κωμική σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα». Αν και στην αρχή ήταν διστακτική, αφού δεν είχε κάνει ξανά κωμωδία, τελικά δέχθηκε και μάλιστα λόγω επιτυχίας έγινε πιο δημοφιλής στο κοινό. Τη σεζόν 2000-2001 πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά «Δούρειος ίππος» και έπειτα (2001-2002) στη σειρά «Στο δρόμο της καρδιάς» με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Το 2004, έκανε μια guest εμφάνιση στη σειρά του ALPHA, «Όλα στην ταράτσα», ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε με τον Γιώργο Κιμούλη στη σειρά «Ξέχασε με» στο ίδιο κανάλι. Το 2005 συμμετείχε στις σειρές «Το Κόκκινο Δωμάτιο» και «Πες μου ναι», ενώ το 2007, έπαιξε σε ένα επεισόδιο στην αστυνομική σειρά «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Τη σεζόν 2008-2009, πρωταγωνίστησε στη σειρά εποχής «Ματωμένα Χώματα» και τη σεζόν 2010-2011 στη σειρά του MEGA, «Κούκλες». Τη σεζόν 2018-2019 και έπειτα από πολυετή τηλεοπτική αποχή, πρωταγωνίστησε με τον Μάριο Αθανασίου στη κωμική σειρά «Ελεύθερη Σχέση» στο κανάλι Open TV.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments