Lifestyle

Σοφία Δανέζη: «Ο Κεχαγιάς ήταν ο μόνος που εμπιστεύτηκα»

Σοφία Δανέζη: «Ο Κεχαγιάς ήταν ο μόνος που εμπιστεύτηκα»
Σοφία Δανέζη: Η φιναλίστ τoυ Big Brother μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι εγκλεισμού, τη νικήτρια Άννα Μαρία και τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του Big Brother παραχώρησε η Σοφία Δανέζη. Η τραγουδίστρια μίλησε στο «Love It» και την Ιωάννα Μαλέσκου για το πως έζησε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, για τον χαρακτήρα της που είναι έντονος και τις στιγμές που τη σημάδεψαν.

«Το Big Brother ήταν μεγάλο σχολείο, μεγάλη εμπειρία. Για μένα ήταν ό,τι καλύτερο να μπω μέσα στο παιχνίδι. Ήθελα να το ζήσω, το χάρηκα, υπήρχαν πολλές όμορφες στιγμές. Ελπίζω αυτό να μου δώσει ένα προβάδισμα για τα καλλιτεχνικά μου… τραγουδίστρια είμαι. Το περίμενα πιο χαλαρό… Έχει να κάνει με τους ανθρώπους όχι με την παραγωγή. Δεν έχω μιλήσει με τον Θέμη… δεν θέλω να μου ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχω καμία διάθεση επαφής. Με έχει πληγώσει πολύ” είπε η Σοφία.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της τονίζοντας πως αυτό που είδε ο κόσμος είναι αυθεντικό.

“Είμαι έντονος χαρακτήρας. Δεν σκέφτηκα ποτέ την κάμερα, δεν έπαιξα ποτέ κάποιον ρόλο. Αυτή είμαι η Σοφία, αυθόρμητη και μερικές φορές νευρική. Είχα τις στιγμές που χαιρόμουν, τραγουδούσα, χόρευα. Ήμουν αυθεντική. Σίγουρα ανέβαζα τόνους όποτε έπρεπε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εξηγώ κάθε φορά τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου. Έτσι είμαι εγώ» σχολίασε και τόνισε πως με την νικήτρια, Άννα Μαρία, δεν ταίριαξαν ποτέ.

Σε ερώτηση για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά απάντησε: «Στην περίπτωση τη δική μου και του Δημήτρη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τον γνώρισα. Με στήριξε πάρα πολύ και χαίρομαι που τον γνώρισα. Ήμασταν μια ομάδα. Δύο άνθρωποι που τα χνώτα μας ταιριάζαν, οι απόψεις μας… Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα μέσα στο σπίτι. Ό,τι και να του έλεγα δεν έφευγε από δίπλα μου, δεν με κουτσομπόλευε».

«Ένα όμορφο και περίεργο ταξίδι έφτασε στο τέλος του»

Μετά από απουσία μηνών η Σοφία Δανέζη μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ενεργοποίησε τους λογαριασμούς στα social media. H τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία και στο μήνυμά της ευχαρίστησε όλους όσους της συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια που έκανε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. «Ένα όμορφο και περίεργο ταξίδι έφτασε στο τέλος του… Σας ευχαριστώ από καρδιάς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments