Ελλάδα

Μέτρο σοκ για να μην επαναληφθεί συνωστισμός τύπου πλατείας Συντάγματος

Μέτρο σοκ για να μην επαναληφθεί συνωστισμός τύπου πλατείας Συντάγματος
Οι άνθρωποι της κυβέρνησης έχουν στο τραπέζι ένα μέτρο για να μην επαναληφθούν εικόνες συνωστισμού όπως στην πλατεία Συντάγματος.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δυο μήνες από την έναρξη του δεύτερου Lockdown. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η καραντίνα δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενο. Ειδικότερα στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν ώρες που η κίνηση των πολιτών, αλλά και στους δρόμους θυμίζει μια απλή καθημερινή ημέρα. Αυτή την περίοδο αυτό δεν είναι τόσο περίεργο από τη στιγμή που έχουν ανοίξει τα εποχικά καταστήματα, ενώ η μέθοδος του click away αναγκάζει τους πολίτες να βγουν από το σπίτι τους για να παραλάβουν ένα προϊόν.

Βέβαια κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις. Από τη μια όντως υπάρχουν πολίτες που δικαιολογημένα βρίσκονται εκτός σπιτιού, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που βρίσκουν αφορμή την αγορά ενός προϊόντος για να δουν κάποιους γνωστούς ή να μείνουν για κάποια ώρα εκτός σπιτιού. Κάτι τέτοιο έγινε πριν από μερικές ημέρες στην πλατεία Συντάγματος. Τότε η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση ζητώντας από τους πολίτες να μη συνωστίζονται σε ένα σημείο.

Μέτρο σοκ που έχει πέσει στο τραπέζι από την κυβέρνηση

Οι άνθρωποι της κυβέρνησης γνωρίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα κάποιοι να χαλαρώσουν λόγω των εορτών. Ωστόσο ο πρωθυπουργός και η επιτροπή εμπειρογνωμόνων γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει περιθώριο για μεγάλη χαλάρωση καθώς τότε μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση και τα κρούσματα να ανέβουν πάλι και μια νέα παράταση του lockdown θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αν γίνει κάτι τέτοιο. Ήδη η κυβέρνηση έχει πάρει μια σειρά από μέτρα για αυτές τις ημέρες. Ωστόσο υπάρχει άλλο ένα που έχει πέσει στο τραπέζι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπάρχει ένα νέο μέτρο που αναμένεται να μειώσει δραστικά την κίνηση του κόσμου προκειμένου να μην ξαναδούμε εικόνες σαν τις τελευταίες στο Σύνταγμα. Εκεί όπου η κοσμοσυρροή σίγουρα δεν θύμιζε χώρα η οποία βρίσκεται σε lockdown. Το μέτρο που εξετάζει η κυβέρνηση είναι να μπει λουκέτο στο μετρό. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Να γίνει δηλαδή αναστολή των δρομολογίων μετά τις 6 εφόσον κριθεί απαραίτητο για συγκεκριμένες μέρες των εορτών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments