Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σαγηνευτική στη νέα της ανάρτηση

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σαγηνευτική στη νέα της ανάρτηση
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Είναι από τις γυναίκες που εντυπωσιάζει και μόνο με το βλέμμα της.

Με ένα μπουρνούζι και ένα καλσόν φωτογραφίζεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και εντυπωσιάζει στη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Η ίδια το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο… στόχαστρο πολλών λόγω του χωρισμού της από τον σύζυγό της και πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, με τον οποίο  έκανε έναν παραμυθένιο γάμο σχετικά πρόσφατα.

Πριν από έναν μήνα περίπου, την κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Άννα Ζηρδέλη υποδέχτηκε στο νέο της σπίτι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο χωρισμό με τον σύζυγό της.

«Έχω αρχίσει να βρίσκω τα πατήματά μου μετά το χωρισμό. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, ούτε επαγγελματικά ούτε προσωπικά. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό που λένε μοίρα και τάιμινγκ», ανέφερε η ίδια. Και συνέχισε: «Έχω ακούσει τα πιο τρελά για τον χωρισμό μου, μέχρι και ότι ήταν συμβόλαιο ο γάμος μας με ημερομηνία λήξης και ότι έγινε για διαφημιστικούς λόγους».

Με περούκα και αφοπλιστικό βλέμμα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τα likes και τα σχόλια να… πέφτουν βροχή:

«Δεν μου αρέσει να… πουλάω τη ζωή μου και να λέω περισσότερες λεπτομέρειες. Είχαμε ήδη χωρίσει ένα μήνα πριν το ανακοινώσουμε και δεν το λέγαμε για να μη γίνει όλος αυτός ο χαμός, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και οι ίδιοι…», εξήγησε το εκρηκτικό μοντέλο που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του My Style Rocks.

Όσο για τα μελλοντικά προσωπικά της σχέδια, αποκάλυψε πως «Είμαι 27 ετών… Θέλω να κάνω παιδιά και να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Φαντάζομαι να έχω παιδιά στην επόμενη πενταετία», ενώ για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε όπως έχουν ακουστεί, διευκρίνισε το εξής:

«Θα πήγαινα ξανά στο My Style Rocks… Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor, αλλά είναι πολύ κόντρα σε εμένα… Μια άλλη πρόταση που είναι ακραία και ακούγεται ότι μου έχει γίνει, είναι για το Bachelorette, αλλά δεν ισχύει. Δεν θα με έβλεπα σε κάτι τέτοιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments