Lifestyle

Αυτή ήταν η αμοιβή του Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother

Αυτή ήταν η αμοιβή του Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother
Γνωστό έγινε το ποσό με το οποίο αμείφθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης για την παρουσίαση του ριάλιτι εγκλεισμού.

Το Big Brother μπορεί να ολοκληρώθηκε με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια, το ενδιαφέρον του κόσμου όμως για όσα συνέβησαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού παραμένει αμείωτο. Φυσικά, απορίες υπάρχουν και για τους παρουσιαστές.

Έτσι, ο Χάρης Βαρθακούρης που είναι και ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να επικοινωνήσει μέσω instagram με τους ακόλουθούς του ζητώντας τους να του κάνουν προσωπικές ερωτήσεις.Όπως συμβαίνει πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις κάποια από τις ερωτήσεις στράφηκε γύρω από τις οικονομικές απολαβές του και την παρουσία του στο Big Brother.

Μάλιστα η ερώτηση ήρθε λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τα ποσά που έπαιρναν οι παίκτες.

«Τι μισθό πήρες για την παρουσίαση του Big Brother (after taxes);» ρώτησε ο διαδικτυακός ακόλουθος του παρουσιαστή με τον ίδιο να δίνει μια χιουμοριστική και μάλλον διπλωματική απάντηση αφού δεν ήθελε να αποκαλύψει -για ευνόητους λόγους- το πραγματικό ποσό του συμβολαίου του. Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε «Πληρώθηκα με κουπόνια Σκλαβενίτη και 8 ζευγάρια κάλτσες Πουρνάρα (Ανά επεισόδιο)», κλείνοντας έτσι το θέμα δείχνοντας ότι δεν είναι πρόθυμος να αποκαλύψει τα χρήματα πού πήρε για τη δουλεία του από τον ΣΚΑΪ.

Δείτε το insta story:

«Ήταν το πιο εντατικό μάθημα σκληρής τηλεόρασης»

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής έκανε έναν μακροσκελή απολογισμό για την παρουσία και την εμπειρία του στο Big Brother αμέσως μετά τον τελικό. Τι έγραψε στα social media;

Αυτό ήταν το πιο εντατικό μάθημα σκληρής τηλεόρασης που θα μπορούσε να λάβει ένας αρΧΑΡΗοΣ (και όχι μόνο). Ζωντανό πρόγραμμα με συνεχείς εναλλαγές κι ανατροπές, αποφάσεις που λαμβάνονται (και μπορεί πάλι να αλλάξουν) δευτερόλεπτα πριν βγουν στον αέρα, τεχνικά προβλήματα (μέσα στο πρόγραμμα κι αυτά), φωνές παντού αλλά κυρίως στο αυτί σου κι ενώ προσπαθείς παράλληλα να παρακολουθήσεις τι γίνεται και τι λέγεται δίπλα σου διότι ενδέχεται να χρειαστεί να απαντήσεις ή να σχολιάσεις.

Πρόκληση μεγάλη να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην απαντήσεις σε μπηχτές και υπονοούμενα, πρόκληση να είσαι αμερόληπτος ώστε κανένας παίκτης να μη νιώσει ότι τον αδικείς ή ότι αβαντάρεις κάποιον άλλο. Πρόκληση το να θέλεις να πάρεις θέση σε κάτι αλλά να μην το επιτρέπει ο ρόλος του παρουσιαστή, πρόκληση να δοκιμάζεις τα όρια της υπομονής σου για να μην προσβάλλεις κανέναν δεξιά κι αριστερά (εσκεμμένα ή μη), ένα ασταμάτητο ασανσέρ συναισθημάτων, μια κρύο-μια ζέστη, αδρεναλίνη στο φουλ και τελικός απολογισμός:

Μια εμπειρία που σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη και θα έχω να λέω ότι “Το έκανα κι αυτό… και μάλιστα το έφερα εις πέρας”. Ανήκω ξαφνικά σε μια μικρή μειοψηφία, μια… ελίτ τριών, μόλις, ατόμων που έχουν παρουσιάσει στην Ελλάδα τη συγκεκριμένο ριάλιτι! Κι όλα αυτά εν μέσω πανδημίας, χωρίς κοινό στο πλατό να δίνει λίγο παλμό ρε αδελφέ (πιστέψτε με, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά με κοινό στο πλατό), χωρίς παλαμάκια, χωρίς ρυθμό και ένταση, χωρίς να μπορούμε να φέρουμε, έστω πίσω από τις κάμερες, 3 φίλους ή συγγενείς για εμψύχωση ή και για παρέα.

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να μάθω να αδιαφορώ και να αγνοώ τον υπέρμετρο και ανεξήγητο, για μένα, φανατισμό πολλών που με ανάγκασε να «αποσυνδέσω» το Twitter μου και να περιορίσω τα μηνύματα και τα tags στο Instagram επειδή παρενοχλούσαν καθημερινά κι εμένα και τη γυναίκα μου (!!) και μας έριχναν κατάρες οικογενειακώς (μέχρι και στα κοριτσάκια μας!) επειδή ο Χ παίκτης δεν έφυγε την εβδομάδα που επιθυμούσαν εκείνοι ή επειδή η συμπεριφορά κάποιων συγκατοίκων τους έβρισκε αντίθετους, επειδή δεν άρεσε η ερώτηση που έκανα, επειδή το ύφος μου όταν την κοιτούσα δήλωνε (κατ’αυτούς) απέχθεια ή κοροϊδία, επειδή δεν ήταν προτεινόμενοι αυτοί που δεν γούσταραν, λες κι εγώ/εμείς τους κρατούσαμε μέσα στο παιχνίδι ή παίρναμε αποφάσεις που το επηρέαζαν! Οπότε δεν μιλάμε για απλό «σχολείο τηλεόρασης» πλέον, αλλά για (ακολουθεί πελώριο κλισέ) «Πανεπιστήμιο ζωής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments