Lifestyle

Μοντέλο η δίμετρη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου Φαίδρα

Μοντέλο η δίμετρη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου Φαίδρα
Η 15χρονη περπάτησε στην πασαρέλα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο του μόντελινγκ φαίνεται πως έχει η Φαίδρα Παπανδρέου, η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου. Η 15χρονη συμμετείχε στα πρόσφατα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν για το επετειακό Madwalk, που θα προβληθεί από το Mega και έκλεψε τις εντυπώσεις. H νεαρή έλαβε μέρος στις δυο επιδείξεις της Σήλιας Κριθαριώτη για το “5226” και τη συλλογή “Celia kritharioti haute couture” και ήταν εντυπωσιακή.

Η Φαίδρα είναι η κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου. Αν και είναι μόλις 15 ετών, το καλλίγραμμο κορμί της και τα δίμετρα πόδια της άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που κάνει το γύρω των social media φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα μακρύ με ιδιαίτερο σχήμα στην πλάτη.

Η Φαίδρα είναι μαθήτρια Λυκείου, πηγαίνει στο Saint Catherine’s, ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι η ενόργανη γυμναστική και ο χορός. Ακόμα έχει μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική ενώ στόχος της είναι να σπουδάσει Ψυχολογία. Στο πλευρό της Φαίδρας σε αυτό το σημαντικό επαγγελματικό της βήμα ήταν η μητέρα της Αλέξια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γυρίσματα πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό αφού όλοι οι συμμετέχοντες και όλο το προσωπικό είχαν κάνει Covid test και ήταν απαραίτητη η χρήση μάσκας. Δείτε παρακάτω ένα backstage video που δημοσίευσε η Σήλια Κριθαριώτη στο facebook με τα μοντέλα της λίγο πριν βγουν στη σκηνή των Madwalk.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments