Διεθνή

Αυτά είναι τα 10 χειρότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών

Αυτά είναι τα 10 χειρότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών
Σύμφωνα με τους Άγγλους ακροατές αυτά είναι τα χειρότερα τραγούδια της περιόδου των Χριστουγέννων.

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι ιδιαίτερη για όλο τον κόσμο. Συνηθίζουμε να λέμε ότι είναι ένα διάστημα αγάπης που φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους. Αναπόσπαστο κομμάτι των Χριστουγέννων και και τα σχετικά τραγούδια. Στην Ελλάδα μπορεί να μονοπωλεί η Δέσποινα Βανδή με το γνωστό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι της, αλλά στο εξωτερικό υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν οι καλύτερες και οι χειρότερες επιλογές.

Κάθε χρόνο κατακλύζουν τα ραδιόφωνα και τους χώρους ψυχαγωγίας όλου του κόσμου βάζοντάς μας σε γιορτινό και άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα. Κι όμως, ορισμένα από αυτά μόλις ψηφίστηκαν ως τα πιο ενοχλητικά (για να μην πούμε εκνευριστικά) χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών!

Τα αποτελέσματα του γκάλοπ που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο προκαλούν έκπληξη καθώς πολλά από αυτά που απαρτίζουν το Top 10 των πιο ενοχλητικών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, τα συναντάμε στις λίστες με τα πιο δημοφιλή, αγαπημένα και κλασικά τραγούδια των γιορτών αποτελώντας συνώνυμα των Χριστουγέννων για τους ακροατές όλου του πλανήτη.

Για αρκετά συμφωνούμε, ωστόσο ορισμένα από αυτά δεν περιμέναμε να τα συναντήσουμε μέσα στη συγκεκριμένη λίστα. Άβυσσος η ψυχή του αγγλικού κοινού. Δείτε το countdown με τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια έτσι όπως το ψήφισαν οι Βρετανοί:

10. Jingle Bells – Andrews Sisters

9. Santa Baby – Eartha Kitt

8. Santa Claus is Coming to Town – Jackson 5

7. Baby It’s Cold Outside – Tom Jones & Cerys Matthews

6. Fairytale of New York – The Pogues and Kirsty MacColl

5. Last Christmas – Wham!

4. Merry Xmas Everybody – Slade

3. I Wish It Could Be Christmas Everyday – Wizzard

2. Do They Know It’s Christmas? – Band Aid

1. All I Want for Christmas is You – Mariah Carey

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments