Lifestyle

H Άννα Βίσση τραγούδησε Δέσποινα Βανδή και το ανέβασε στο instagram

H Άννα Βίσση τραγούδησε Δέσποινα Βανδή και το ανέβασε στο instagram
Η Άννα Βίσση ανέβασε στόρι όπου τραγουδάει Βανδή και η Δέσποινα το έκανε repost.

Πάνω που πιστεύαμε πως τα έχουμε δει όλα τη φετινή χρονιά, “έσκασε” η είδηση ότι Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση θα βρεθούν μαζί στο πλατό του Just the 2 of Us το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, για να μας διαψεύσει. Οι δυο κορυφαίες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, θα πραγματοποιήσουν μία συνάντηση που όλοι οι φανς τους περιμένουν πως και πως. Έτσι θα βάλουν τέλος στις φήμες χρόνων που τις ήθελαν να βρίσκονται σε κόντρα μεταξύ τους.

Μάλιστα, εν όψει της ιστορικής τους συνάντησης, ξεκίνησε και η διαδικτυακή φιλία μεταξύ τους, όταν πριν λίγες ημέρες η μια έκανε follow την άλλη στο instagram.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε γι’ αυτήν τη συνάντηση στην κάμερα του «Ευτυχείτε», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ είπα να μη γίνει αυτό το follow ακόμα. Ήθελα να το κάνω στον αέρα! Οι δυο τους δεν βρέθηκαν στην πρόβα, έκαναν ξεχωριστή πρόβα. Στον τελικό του J2US το Σάββατο θα δούμε πράγματα που ούτε τα φανταζόμαστε. Δεν ξέρω ακόμα αν θα τραγουδήσουν μαζί. Η Άννα θα βρίσκεται μαζί μας ζωντανά για πολλή ώρα. Θα προσπαθήσω να τελειώσει το διαγωνιστικό κομμάτι γύρω στις 12:00, για να συνεχίσουμε με Άννα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο τους, αν πάνε όλα καλά,σχεδιάζουν να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο με πρωτότυπο τραγούδι που θα γραφτεί ειδικά γι’ αυτές και θα κυκλοφορήσει από την κοινή δισκογραφική τους στέγη, την Panik. Στο πλατό η μία θα πει τραγούδια της άλλης, όπως το “Στα ‘δωσα όλα” και το “Πες το ξανά”.

Επίσης, την παραμονή των Χριστουγέννων έγινε κάτι που κανείς μας δεν περίμενε. Για πρώτη φορά η Άννα Βίσση δημοσίευσε βίντεο όπου τραγουδούσε Βανδή με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, κάνοντας tag την Δέσποινα. Μητέρα και κόρη ερμήνευσαν το «Στα δωσα όλα.

Με τη σειρά της η Δέσποινα Βανδή “απάντησε”, κάνοντας repost το βίντεο στον δικό της λογαριασμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments