Lifestyle

Πάνια Καρβέλας σε φωτογραφία έκπληξη μαζί με τους νέους τους συντρόφους

Πάνια Καρβέλας σε φωτογραφία έκπληξη μαζί με τους νέους τους συντρόφους
Πάνια Καρβέλας: Μπορεί να μην είναι μαζί αλλά έχουν μια δυνατή φιλία.

Με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να τρέχουν, η Αννίτα Πάνια προσπαθεί να βρίσκει χρόνο και να κάνει δραστηριότητες για τον εαυτό της και αν μπορεί, και με τους δικούς της ανθρώπους.

Για παράδειγμα, πριν από μερικές εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει ταξιδάκι αναψυχής στη γενέτειρά της την Καλαμάτα, έχοντας πλευρό της τόσο τον αγαπημένο της, Νίκο Σαμοΐλη όσο και τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα.

Μάλιστα, η Αννίτα Πάνια φωτογραφήθηκε με όλη την παρέα και σκέφτηκε να μοιραστεί τότε τον Νοέμβριο, πριν την επιβολή του lockdown, την εν λόγω χαρούμενη φωτογραφία στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, όπως φαίνεται και παραπάνω, κάνοντας το εξής σχόλιο: «Καλαμάτα με τρέλα».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αννίτα κοίτα» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Open μπορεί να έχει χωρίσει από τον καταξιωμένο συνθέτη, μα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια δυνατή φιλία που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Παράλληλα και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, μιας και ο Νίκος Καρβέλας έχει δίπλα του την τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου. Όλοι μαζί λοιπόν, ταξίδεψαν ως την Καλαμάτα έχοντας στην παρέα τους τον Μπάμπη Στόκα και τον επιχειρηματία Κώστα Δροσόπουλο.

Να θυμίσουμε πως Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια που μετά από μια δεκαετία κοινού βίου τράβηξαν χωριστούς δρόμους, ενώ οι λεπτομέρειες του χωρισμού τους αρχικώς είχαν παραμείνει εν πολλοίς άγνωστες καθώς οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αρνήθηκαν πεισματικά να μιλήσουν για το τι είχε συμβεί, ώστε να οδηγηθούν σε αυτή την απόφαση.

Όταν μάλιστα, η εκπομπή «Πρωινό» είχε συναντήσει στο παρελθόν την παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων η ίδια, είχε μιλήσει για τον γιο της, Ανδρέα αλλά και για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα, είχε υποστηρίξει με χιουμοριστικό τρόπο απαντώντας σχετικά με το νέο… διαβολικό τραγούδι του γνωστού συνθέτη:  «Είναι σατανιστής ο Νίκος και για αυτό χώρισα. Εγώ είμαι άνθρωπος του Θεού». Πάντως, στη συνέχεια, είχε αναφέρει ότι της αρέσουν πολύ τα νέα του τραγούδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments