Lifestyle

Ποιος Βασιλάκος; Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αντζελίνας [pic]

Ποιος Βασιλάκος; Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αντζελίνας [pic]
Αντζελίνα Bachelor: Αν και ήταν μια εκ των τριών «φιναλίστ» διεκδικώντας την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, φαίνεται πως είναι ερωτευμένη.

Η Αντζελίνα Χαλντέντα συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό φέτος με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης του Alpha «Bachelor» καθώς ήταν μια από τις είκοσι διαγωνιζόμενες γυναίκες που διεκδίκησαν τον «Εργένη» Παναγιώτη Βασιλάκο.

Πολύ νεαρή στην ηλικία, μόλις 20 ετών και με ενασχόληση με την κομμωτική, στο βιντεάκι της παρουσίασής της είχε πει: «Ονομάζομαι Αντζελίνα, είμαι 20 ετών. Ο σκοπός που ήρθα εδώ, είναι για να διεκδικήσω τον Βachelor», τονίζοντας πως το ιδανικό δείπνο θα «το φανταζόμουν σε μια παραλία» και ξεκαθαρίζοντας πως «διεκδικώ πάντα αυτό που θέλω και δεν αφήνω να πέσει σε άλλα χέρια».

Και η αλήθεια είναι ότι φάνηκε να διεκδικεί τον Παναγιώτη αλλά μια φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πως είναι ξανά ερωτευμέvη, μετά το τέλος της από το ριάλιτι του Alpha.

Η μελαχρινή παίκτρια που έφτασε μέχρι την τελική τριάδα και αποχώρησε μια ανάσα πριν τον τελικό, δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με το νέο της αγόρι, ενώ λίγο αργότερα το προφίλ της στο Instagram δεν υπήρχε, αν και επανήλθε αφού έφτιαξε άλλο…! Η φωτογραφία, ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει διαδικτυακά μιας και η δημοφιλέστατη περσόνα Soula Glamorous την ανήρτησε στα Ιnstagram stories της.

Επίσης, να αναφέρουμε πως όπως είχε τονίσει η ίδια, «στην επόμενη σχέση της αναζητά ερωτική χημεία και ειλικρίνεια. Αυτό που δεν αντέχει σε έναν άντρα είναι τα ψέματα, την αδιαφορία και τον εγωισμό. Θέλει ο άντρας να είναι παραδοσιακός, να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει αξίες».

Της αρέσει να τη ζηλεύουν καθώς πιστεύει ότι αυτό δείχνει το ενδιαφέρον του άλλου. Θέλει ο σύντροφός της να τη κάνει να νιώθει μοναδική! Δηλώνει ανταγωνιστική και ετοιμοπόλεμη, με την Αντζελίνα να ξεκαθαρίζει τη θέση της και πως ο Bachelor της ανήκει με αποτέλεσμα να θέλει να κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια της για να τον σαγηνεύσει και να τον κάνει να την ερωτευτεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments