Διεθνή

Οι σοκαριστικές προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2021

Οι σοκαριστικές προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2021
Νοστράδαμος προβλέψεις: Όσοι ακολουθούν τις προφητείες του, πιστεύουν ότι προέβλεψε εμβληματικά γεγονότα της παγκόσμιας ιστορίας.

Ο Νοστράδαμος, ο Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος, γνωστός για το βιβλίο του «Les Propheties» (Οι Προφητείες), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555, υπήρξε μέγας αποκρυφιστής και μελλοντολόγος την εποχή της Αναγέννησης, η φήμη του οποίου παραμένει αμείωτη ως τις μέρες μας.

Μεγάλη είναι η μερίδα αναγνωστών που εδώ και αιώνες, τού αποδίδει την πρόβλεψη πολλών μεγάλων ιστορικών γεγονότων: Από τη Γαλλική Επανάσταση και την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία μέχρι τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και αν νόμιζε κανείς πως ξεμπέρδεψε με όλα τα… κακά που έφερε το 2020, τότε αυτές οι έξι εφιαλτικές προβλέψεις από τον Νοστράδαμο για το 2021 θα του αλλάξουν γνώμη.

Θα υπάρχουν ζόμπι και… μικροτσίπ

Σύμφωνα με το Νοστράδαμο ένας Ρώσος επιστήμονας θα δημιουργήσει ένα βιολογικό όπλο το οποίο θα έχει μόνο άσχημα αποτελέσματα για την ανθρωπότητα και έτσι θα προέλθει ένας ιός ο οποίος θα μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Επίσης, υπάρχει η πεποίθηση ότι η ανθρωπότητα θα δει στρατιώτες με μικροτσίπ εμφυτευμένα στο μυαλό τους, όπως αναφέρουν οι μελετητές του.

Έρχονται καταστροφές βιβλικών διαστάσεων

Και σαν να μην ήταν αρκετά τα ζόμπι, ο Νοστράδαμος πίστευε ότι θα χτυπήσει τη Γη ένας λιμός βιβλικών διαστάσεων, ξεκινώντας με μεγάλους σεισμούς, και ιούς ενώ θα ακολουθήσει η μεγάλη πείνα. «Μετά από μεγάλες δυσκολίες για την ανθρωπότητα μια μεγαλύτερη θα έρθει», αναφερόμενος στη βροχή, το αίμα και την πείνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους ειδικούς ο Νοστράδαμος αναφέρει πως θα συμβούν πολλά κακά από μια ηλιακή καταιγίδα. Είναι άγνωστο πως βγήκαν στο συμπέρασμα αυτό αλλά σύμφωνα με το Yearly horoscope ισχυρίζεται πως έχει γράψει το εξής: «Θα δούμε το νερό να ανεβαίνει και τη γη να πέφτει κάτω από αυτό», αν και αυτό έχει πολλαπλές ερμηνείες για τα αίτια όπως λιώσιμο των πάγων και το τσουνάμι αλλά όχι ηλιακές  καταιγίδες οι οποίες το μέγιστο που μπορεί να δημιουργήσουν είναι παγκόσμια απώλεια ηλεκτρικής ενεργείας.

Επιπλέον, αναφέρει στο βιβλίο του ότι «στον ουρανό οι άνθρωποι θα δουν φωτιά και μια μεγάλη ουρά από σπινθήρες», η… ιδανική περιγραφή ενός μετεώρου που πέφτει ενώ τέλος, ο Νοστράδαμος ισχυρίζεται ότι θα υπάρξει ένας καταστροφικός σεισμός στις δυτικές  ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια, όπου υπάρχει και το τεράστιο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, στις 25 Νοεμβρίου του 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments