Lifestyle

Μαρίνα Bachelor: Μίλησε για τη σχέση της με τον Παναγιώτη

Μαρίνα Bachelor: Μίλησε για τη σχέση της με τον Παναγιώτη
Μαρίνα Bachelor: Αφού κέρδισε η Νικόλ τελικά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, οι φήμες ότι η Μαρίνα είναι το «τρίτο πρόσωπο» φούντωσαν.

Η Μαρίνα ήταν μια από τις είκοσι διαγωνιζόμενες γυναίκες που διεκδίκησαν τον Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο. Είναι 20 χρονών, είναι μοντέλο με καταγωγή από την Ιταλία αλλά μένει στην Πάτρα και σπουδάζει παράλληλα Διοίκηση Επιχειρήσεων, όντας στο δεύτερο έτος.

Στο βιντεάκι της παρουσίασής της είχε πει το εξής: «Λέγομαι Μαρίνα και τον Βachelor τον φαντάζομαι ψηλό, σίγουρα πιο ψηλό από εμένα. Θα ήθελα να είναι ξανθός. Κατά τα άλλα κοιτάζω σίγουρα τον χαρακτήρα του, να νιώθω ασφάλεια, να συμφωνούμε, να έχει ιδέες, να έχουμε και κοινά ενδιαφέροντα».

Και αφού κέρδισε η Νικόλ τελικά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, οι φήμες ότι η Μαρίνα είναι το «τρίτο πρόσωπο» φούντωσαν, οπότε εκλήθη να βάλει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονταν. Η νεαρή κοπέλα λοιπόν, που είχε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον… Εργένη Παναγιώτη αλλά είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, διέψευσε όσα ακούγονται για εκείνη και τον Έλληνα πρωταγωνιστή του ριάλιτι.

«Συγχαρητήρια στη Νικόλ. Μπράβο, δεν ζηλεύω ή κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν ζήλεψα. Αποχώρησα γιατί ένιωθα πίεση και δεν είναι αυτός τρόπος να κερδίζεις έναν άντρα. Εντάξει είμαι πολύ καλά ψυχικά αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό μετράει για μένα. Γενικά σε ριάλιτι υπάρχει ψυχολογική πίεση και είναι πολύ λογικό όλο αυτό. Δεν μετανιώνω για τίποτα, ούτε για το φτωχάτζα».

Όσο για το αν μιλούν με τον Bachelor, απάντησε ως εξής: «Δεν ξέρω τι κάνει ο Παναγιώτης και η Νικόλ αυτή τη στιγμή, από το τελευταίο story που είδα τα έχουν, πάντως μαζί μου δεν είναι και δεν πρόκειται να είναι. Δεν έρχομαι δεύτερη εγώ. Με τον Παναγιώτη έχουμε ανταλλάξει τυπικά μηνύματα. Και να με φλέρταρε ο Παναγιώτης τώρα, δεν θα με κέρδιζε. Όταν τελειώνει κάτι, τελείωσε. Νομίζω ότι ο Παναγιώτης έχει με όλες τις κοπέλες επαφές γιατί ζήσαμε κάτι πολύ δυνατό και είναι λογικό».

Επιπλέον, η Μαρίνα ανέφερε πως πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νικόλ για μια εταιρεία, ενώ σε πρόσφατο Q&A στο προφίλ στο Instagram της, είχε αναφέρει, επίσης, πως δεν έχει σχέση με τον Παναγιώτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments