Lifestyle

Τόλης Βοσκόπουλος: Η οικογενειακή φωτογραφία με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους

Τόλης Βοσκόπουλος: Η οικογενειακή φωτογραφία με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους
Τόλης Βοσκόπουλος: Ο τραγουδιστής έβγαλε σέλφι με την κόρη του και την ΄Αντζελα Γκερέκου και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Οικογενειακές στιγμές για τον Τόλη Βοσκόπουλο, που όπως φαίνεται γιόρτασε τα Χριστούγεννα στο πλάι της συζύγου του Άντζελας Γκερέκου και της 19χρονης κόρης τους Μαρία. Το ζευγάρι φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία στο 19χρονο κορίτσι και δεν φοβάται να την εκφράσει. Η κόρη του καλλιτεχνικού ζευγαριού φαίνεται πως έχει το ίδιο πάθος για την τέχνη, καθώς συμμετείχε πρόσφατα στη σεριά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Άντζελα Γκερέκου, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Χρόνια πολλά με υγεία και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας! Και του χρόνου ελεύθεροι!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1936 στον Πειραιά (Κοκκινιά). Είναι το δωδέκατο παιδί της οικογένειας Βοσκόπουλου, συνολικά έχει έντεκα αδελφές. Μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι «Βήμα βήμα» του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Λυκούργου Μαρκέα. Η καθιέρωσή του στο πεντάγραμμο ήρθε με την «Αγωνία» τη σημαδιακή χρονιά του 1968 (σύνθεση Γιώργου Ζαμπέτα) που μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 300.000 πωλήσεις, ένα άπιαστο νούμερο για εκείνη την εποχή.

Σε όλα τα χρόνια της ζωής του, ο λαϊκός τραγουδιστής έχει κάνει τέσσερις γάμους. Με την Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν το 1996 στο δημαρχείο της Κέρκυρας. Όλοι τότε μιλούσαν για τον γάμο της χρονιάς. Κουμπάροι ήταν ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ και επιχειρηματίας Στέργιος Βρούσγος, ενώ παρόντες ήταν εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και ο Σάκης Ρουβάς με τον Ηλία Ψινάκη.

Για παραπάνω από 35 χρόνια όλες του οι εμφανίσεις ήταν sold-out με τον Πρίγκιπα να αποθεώνεται από τους φανατικούς θαυμαστές. Τραγούδια-επιτυχίες όπως «Δυο καρδιές», «Το φεγγάρι πάνωθέ μου», «Μα εγώ αγαπώ μία», «Και εσύ θα φύγεις», «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Οι άντρες δε μιλούν πολύ», «Άιντε στην υγειά της», «Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά», «Ανεπανάληπτος», «Πριν χαθεί το όνειρο μας», «Της Χελιδονούς το ρέμα», «Τσιγγάνα για χατίρι σου», «Ψύλλοι στα αφτιά μου», «Μου χρωστάει μια αγάπη η ζωή» και πόσα άλλα, όλα αγαπημένα, ακόμα και από κείνους που δεν λάτρεψαν το Βοσκόπουλο. Γιατί ο Βοσκόπουλος αμφισβητήθηκε πολύ. Όμως, τι είδωλο θα ‘ταν αν δεν είχε παράφορες και ακραίες τόσο αγάπες, όσο και αντιπάθειες;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments