Lifestyle

Τούνη Survivor λεφτά: Τι δήλωσε πρώην παίκτης από το παιχνίδι για το ποσό που της προσέφεραν

Τούνη Survivor λεφτά: Τι δήλωσε πρώην παίκτης από το παιχνίδι για το ποσό που της προσέφεραν
Τούνη Survivor λεφτά: Πρώην... Μαχητής από το ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα και σχολίασε το ποσό το οποίο προτάθηκε στην influencer.

Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά Ιωάννα Τούνη πριν από μερικές ημέρες, αποκάλυψε πως της έκαναν πρόταση για να μπει στο ανανεωμένο παιχνίδι επιβίωσης στον ΣΚΑΙ, το Survivor.

«Με πήραν τηλέφωνο. Η αλήθεια είναι ότι εξαρχής ήμουν αρνητική θεωρητικά, γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή, δεν μπορώ να τα αφήσω όλα και να φύγω πέντε μήνες για να πάω στον Άγιο Δομίνικο», ανέφερε αρχικά.

«Οπότε αυτό που τους είπα εξαρχής είναι ότι έχω δύο εταιρείες, έχω 12 υπαλλήλους, δεν γίνεται να φύγω για πέντε μήνες, να αφήσω το κινητό μου, τα πάντα και όταν γυρίσω να βρω στάχτη», δήλωσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

Παράλληλα, δεν δίστασε να ανακοινώσει δημόσια και την αμοιβή με την οποία προσπάθησαν να τη δελεάσουν ούτως ώστε να πει το πολυπόθητο «ναι». «Μου είπαν ότι σκέφτονται 4.500 ευρώ την εβδομάδα», είπε η Ιωάννα Τούνη η οποία παραδέχτηκε ότι «είναι πολύ μεγάλο ποσό».

Το Survivor λοιπόν, επιστρέφει στην συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου. Και ο πρώην… Μαχητής του Survivor, Ορέστης Τσανγκ, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και σχολίασε το ποσό το οποίο προτάθηκε στην Ιωάννα Τούνη προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor ενώ τόνισε πως ο ίδιος έπαιρνε κάτω από 1000 ευρώ.

«Λογικό ακούω το ότι μπορεί να πρόσφεραν στην Ιωάννα Τούνη 4.500 ευρώ την εβδομάδα. Η Ιωάννα είναι μία εκρηκτική γυναίκα που ξέρει να πλασαριστεί και να δώσει το κάτι παραπάνω στην εκπομπή. Εμείς ήμασταν κάτω από χιλιάρικο, ήμασταν στον βασικό μισθό», είπε αρχικά ο Ορέστης Τσανγκ.

«Πριν τέσσερα χρόνια, πριν ξεκινήσει το πρώτο Survivor, δεν υπήρχε αυτή η δημοσιότητα αυτού του τηλεοπτικού παιχνιδιού, οπότε εμάς δεν μας περίμενε κανείς στο αεροδρόμιο», πρόσθεσε επίσης ο Ορέστης Τσανγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments