Ελλάδα

Μίνα Γκάγκα: Περιγράφει την εμπειρία της από τον εμβολιασμό – Δεν έχω καμία παρενέργεια

Μίνα Γκάγκα: Περιγράφει την εμπειρία της από τον εμβολιασμό – Δεν έχω καμία παρενέργεια
Μίνα Γκάγκα: Όταν ρωτήθηκε για το τι παρενέργειες θα μπορούσαν να εμφανιστούν, η κυρία Γκάγκα απάντησε πως «μπορεί να έχει τα επόμενα 24ωρα αυτά που έχει και ο αντιγριπικός εμβολιασμός».

Η Μίνα Γκάγκα, διευθύντρια πνευμονολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού, το μεσημέρι της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου και περιέγραψε στην ελληνική τηλεόραση την όλη εμπειρία της.

Η ίδια, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open, τόνισε είπε μεταξύ άλλων το εξής: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Την ώρα που έκανα το εμβόλιο αισθάνθηκα ακριβώς όπως το εμβόλιο της γρίπης. Δεν είχε καμία παρενέργεια. Μείναμε για λίγο έξω από εμβολιαστικό κέντρο και όλοι καλά ήμαστε».

Όταν ρωτήθηκε για το τι παρενέργειες θα μπορούσαν να εμφανιστούν, η κυρία Γκάγκα απάντησε μιλώντας στο Open πως «μπορεί να έχει τα επόμενα 24ωρα αυτά που έχει και ο αντιγριπικός εμβολιασμός, να αισθάνεσαι μυϊκούς πόνους ή να σηκώσω λίγο πυρετό… Άμα τα αισθανθώ, θα ειδοποιήσω. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 1,5 εκατομμύριο εμβολιασμοί. Δεν έχουμε ιδιαίτερα συμβάντα μέχρι τώρα».

Όσο για τη διστακτικότητα που εκφράζουν κάποιοι νοσηλευτές για το εμβόλιο, η Μίνα Γκάγκα εξέφρασε χαρακτηρισυικά: «Εγώ με αυτούς που συναναστρέφομαι θα κάνουν το εμβόλιο. Αύριο και μεθαύριο θα εμβολιαστούν οι νοσηλεύτριες της κλινικής. Υπάρχει ένα αντιεμβολιαστικό κίνημα που είναι εντελώς λάθος τη βάση του».

Είναι βέβαιο ότι «τα εμβόλια έχουν σώσει εκατομμύρια κόσμου και ξαφνικά βρίσκεται τόσος κόσμος που πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας… Εύχομαι σε όλους να εμβολιαστούμε γρήγορα και να έχουμε μια φυσιολογική ζωή».

Σημειώνεται ότι αύριο Δευτέρα, φτάνουν τα πρώτα εμβόλια για τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ενώ εμβόλια θα φτάσουν και στη Λάρισα αλλά και στην Πάτρα, με τους εμβολιασμούς εκτός Αθηνών να κάνουν «πρεμιέρα» την Τρίτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments