Video

Στεφ Κάρι τρίποντα: Ευστόχησε σε 105 συνεχόμενα σε 5 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα

Στεφ Κάρι τρίποντα: Ευστόχησε σε 105 συνεχόμενα σε 5 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα
Στεφ Κάρι τρίποντα: Ο γκαρντ των Γουόριορς είναι από τους καλύτερους σουτέρ όλων των εποχών.

Ο Στεφ Κάρι είναι από τους καλύτερους σουτέρ όλων των εποχών -αν όχι ο καλύτερος. Ο γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πέτυχε 105 συνεχόμενα τρίποντα σε προπόνηση της ομάδας του και οι «πολεμιστές» αποφάσισαν να ανεβάσουν το βίντεο για να δουν όλοι το κατόρθωμά του.

Ο Κάρι πέτυχε αυτό το ασύλληπτο νούμερο εύστοχων σουτ σε 5 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Δείτε το τρομερό βίντεο του σταρ των Γουόριορς:

Να σημειώσουμε ότι ο Στεφ Κάρι επέστρεψε στη φετινή χρονιά από έναν σοβαρό τραυματισμό και στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν στο ΝΒΑ προσπαθεί να βρει τα πατήματά του.

Μερικά λόγια για τον Στεφ Κάρι

Γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 1988 στο Οχάιο. Μεγάλωσε στη Σάρλοτ καθώς ο πατέρας του αγωνίζονταν τότε στους Σάρλοτ Χόρνετς και εκεί πρωτοπήγε και σχολείο. Αργότερα έμεινε για μικρό χρονικό διάστημα και στο Τορόντο μιας και ο πατέρας του είχε μεταγραφεί στους Τορόντο Ράπτορς.

Επέστρεψε στη Σάρλοτ και πήγε γυμνάσιο στο Charlotte Christian με το οποίο κέρδισε διακρίσεις στο τοπικό σχολικό πρωτάθλημα. Με το πέρας της γυμνασιακής του καριέρας ο Κάρι, του οποίου το ύψος δεν ξεπερνούσε τα 1,82m δεν συνάντησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από κολλέγια ώστε να τον εντάξουν στην ομάδα τους. Ο πατέρας του είχε αγωνιστεί στην ομάδα του φημισμένου Βιρτζίνια Τεκ και έχει αναδειχθεί ως ένας από τους θρύλους του κολλεγίου και ο Στεφ ήθελε να αγωνιστεί εκεί όμως δεν ενδιαφέρθηκαν να του προσφέρουν υποτροφία. Δέχθηκε υποτροφίες από πιο άσημα κολλέγια και τελικά επέλεξε το Ντέιβιντσον. Έγινε Draft το 2009 από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Στην δεκαετή του πορεία στο NBA σκοράρει κατά μέσο όρο 23,5 πόντους, με 47,6% εντός παιδιάς, 43,5% στα τρίποντα, 90% στις βολές, ενώ μαζεύει 4,5 ριμπάουντ και μοιράζει 6,6 ασίστ ανά αγώνα, σε 34,3 λεπτά ανά αγώνα.

Πήρε τον τίτλο του NBA τρεις φορές (2015, 2017, 2018), ήταν ο MVP της κανονικής περιόδου το 2015 και το 2016, ενώ έχει γίνει All star 5 φορές. Kατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα τρίποντα σε μια σεζόν (402) από την σεζόν 2015-16, ενώ τα 13 τρίποντα που είχε σε μια αναμέτρηση, είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση, πίσω από τα 14 που έχει ο Κλέι Τόμπσον. Τη σεζόν 2015-16, οδήγησε την ομάδα του σε 73 νίκες, αριθμό ρεκόρ στην ιστορία του NBA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments