Ελλάδα

Ματίνα Παγώνη: «Στην ουσία δεν έχουμε lockdown, έτσι δεν μειώνονται τα κρούσματα»

Ματίνα Παγώνη: «Στην ουσία δεν έχουμε lockdown, έτσι δεν μειώνονται τα κρούσματα»
Ματίνα Παγώνη: Η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών, Αθήνας απάντησε σε απορίες επί των δόσεων και των διαδικασιών των εμβολίων και για το lockdown.

Οι εικόνες έντονου συνωστισμού που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους, προκάλεσε την δριμεία κριτική της Ματίνας Παγώνη αναφορικά με τη μη τήρηση του lockdown.

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών, Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian, αναρωτήθηκε:

«Περιμέναμε κρούσματα και θάνατοι να πέφτουν πολύ γρηγορότερα. Υπάρχει υψηλό ιικό φορτίο σε πολλές περιοχές», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Στην ουσία δεν έχουμε lockdown. Αν βγείτε έξω θα καταλάβετε. Πώς να μειωθούν έτσι τα κρούσματα; Το πρωί στην Αθήνα δεν μπορείς να προχωρήσεις, υπάρχει πολύς κόσμος». «Δεν υπάρχουν συνωμοσίες, υπάρχει μόνο το εμβόλιο για τον κορωνοϊό που θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», δήλωσε αναφορικά με τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το εμβόλιο που κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Ενώ, στη συνέχεια σχετικά με το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία είπε: «είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς. Θα αποφασιστεί στη πορεία. Όπως είναι τα πράγματα τώρα δεν μπορούμε να το δούμε γιατί γίνονται λίγα τεστ αυτές τις ημέρες». Η Ματίνα Παγώνη απάντησε επίσης σε απορίες επί των δόσεων και των διαδικασιών των εμβολίων. Όπως είπε ο εμβολιασθείς αν κολλήσει κορωνοϊό, τον μεταδίδει γιατί καλύπτεται σε ποσοστό 50%. Διευκρίνισε μάλιστα, ότι όταν κάποιος ξεκινήσει από το εμβόλιο μιας συγκεκριμένες εταιρείας, συνεχίζει με το ίδιο εμβόλιο και όχι κάποιας άλλης εταιρείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments