Lifestyle

Σε κακή κατάσταση η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου – Το ξέσπασμα των συμπαικτών της στο Survivor

Σε κακή κατάσταση η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου – Το ξέσπασμα των συμπαικτών της στο Survivor
Δύσκολες είναι οι πρώτες μέρες στον ΄Άγιο Δομίνικο για την Έλενα Κρεμλίδου δεν είναι καθόλου εύκολες.

Η Έλενα Κρεμλίδου είναι γνωστή στην Ελληνική σόου μπιζ από την παρουσία της στα Social Media, αλλά και από τις τηλεοπτικές εκπομπές που ήταν μέλος. Αυτό που παραξένεψε πολλούς δεν ήταν η συμμετοχή της στο Survivor, αλλά το γεγονός ότι δεν μπήκε στην ομάδα των διάσημων, αλλά στους “Μαχιτές”. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια αθλητική κοπέλα οι επιδώσεις της στον στίβο μάχης δεν είναι και τόσο καλές. Αυτό έχει προκαλέσει και σχετική γκρίνια στην παραλία τους.

Μετά το τέλος της πρώτης δοκιμασίας που βρήκε νικητές του Μαχιτές, οι παίκτες της ομάδας πήγαν στην παραλία τους. Φυσικά η παραγωγή έδωσε στους παίκτες τη βάση για την καλύβα τους, αλλά οι ίδιοι θα πρέπει να την φτιάξουν για να προφυλαχτούν από τη βροχή που είναι έντονη στον Άγιο Δομίνικο. Οι περισσότεροι παίκτες ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε αυτό. Η Έλενα Κρεμλίδου δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς.

Το ξέσπασμα των συμπαικτών της

Η νεαρή παίκτρια έδειξε ότι δεν είναι καλά και έκρινε ότι θα ήταν καλύτερο να ξαπλώσει. Ένα θέμα που σχολιάστηκε αρκετά στην ομάδα των Μαχητών, ήταν η γενικότερη συμπεριφορά της γνωστής instagrammer Έλενας Κρεμλίδου Μαριπόζα, η οποία την επόμενη μέρα του αγωνίσματος δεν βοήθησε καθόλου στην παραλία, καθώς αισθανόταν περίεργα.

Μάλιστα ο προβληματισμός των συμπαικτών της ήταν έντονος. Ένας από αυτούς δεν δίστασε να “καρφώσει” την γνωστή instagrammer για τη γενικότερη συμπεριφορά της προς τους άλλους παίκτες. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι όχι μόνο δεν κάνει κάτι για να βοηθήσει, αλλά κάνει και υποδείξεις στους υπόλοιπους παίκτες.

“Υπάρχουν άτομα στην ομάδα τα οποία δεν δουλεύουν, αλλά δεν ενοχλούν. Υπάρχουν, όμως, και άτομα που δεν βοηθάνε και δίνουν οδηγίες. Η Μαριπόζα είναι ξαπλωμένη, όλη μέρα κοιμάται και δεν κάνει τίποτα. Μόνο λέει κάνε εκείνο και το άλλο, όχι κάνε το αλλιώς. Θα έρθεις να μας το δείξεις; Όχι, δεν έρχεται. Μόνο δείχνει σαν προϊστάμενος”, είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος στις κάμερες. Μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά το κλίμα για την Κρεμλίδου δεν είναι θετικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments