Lifestyle

Ζοζεφίν J2US: Ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις

Ζοζεφίν J2US: Ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις
Ζοζεφίν J2US: Με το τηλεοπτικό της ταίρι, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, κέρδισε την πρώτη θέση στο Just The 2 Of Us.

Ζοζεφίν και Νάσος Παπαργυρόπουλος το «σήκωσαν» μιας και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν μέχρι και το τέλος του μουσικού σόου, του Just The 2 Of Us, στο OPEN.

Tα τρία ζευγάρια, ο Αναστάσιος Ράμμος με την Κατερίνα Ζαρίφη, ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζωή Δημητράκου και η Ζοζεφίν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό επάνω στη σκηνή και μας χάρισαν μοναδικές και αξέχαστες εμφανίσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αγωνία μέχρι το φινάλε χτύπησε κόκκινο και το ζευγάρι που κατάφερε να εντυπωσιάσει περισσότερο, ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Ζοζεφίν, χάρη στις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες, αν και ήταν από την αρχή του παιχνιδιού το απόλυτο φαβορί για την κορυφή.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες κατάφεραν να συγκινήσουν την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό με την εμφάνισή τους, καθώς επέλεξαν να ερμηνεύσουν το «Without You». Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και στο τέλος αντάλλαξε ένα φιλί με τον Νάσο που σχολιάστηκε από τον Νίκο Κοκλώνη.

Στην πρώτη τους εμφάνιση στον μεγάλο τελικό του Just The 2 Of Us, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Ζοζεφίν επέλεξαν να τραγουδήσουν ξανά το «Δηλητήριο».

Στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού, το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε το «The Phantom of the Opera», με τους ίδιους να συγκλονίζουν με την ερμηνεία τους ενώ η κριτική επιτροπή σύσσωμη τους βαθμολόγησε με άριστα. Και αυτό ήταν κάτι που έκανε τη Ζοζεφίν αμέσως μετά το τέλος του τραγουδιού να μην αντέχει και να «λυγίζει» στον αέρα του J2US.

Για το τέλος, η Ζοζεφίν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο τραγούδησαν το «Για να σε Εκδικηθώ», δίνοντας ένα «ρεσιτάλ ερμηνείας», όπως σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης, για το ζευγάρι, αν και ξεχώρισε η Ζοζεφίν όντας μια από τις ταλαντούχες και «εκρηκτικές» τραγουδίστριες της ελληνικής ποπ σκηνής.

Η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος:

Βέβαια, η όμορφη Ζοζεφίν δεν έκλεψε τις εντυπώσεις στο σόου αλλά και στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες της θυμίζοντας πως πέρα από υπέροχη φωνή, έχει και μοναδικό κορμί:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments