Lifestyle

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Το μήνυμα της νικήτριας του Big Brother για τη ζωή

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Το μήνυμα της νικήτριας του Big Brother για τη ζωή
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Να είμαστε όλοι ενωμένοι να αγαπάμε και να βοηθάμε είναι κολλητικό και κάνει μονάχα καλό» έγραψε, μεταξύ άλλων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο που τη στήριξε όλο το διάστημα που συμμετείχε στο Big Brother θέλησε να στείλει η νικήτρια του ριάλιτι εγκλεισμού. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram λοιπόν, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θέλησε να στείλει τις ευχές της σε όλο τον κόσμο για τις γιορτές ενώ παραδέχτηκε ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες.

«Κόσμε μου χρόνια πολλά με υγεία και η βροχή που ξεκίνησε μόλις τώρα να λιώσει τον πάγο από τις πληγωμένες καρδιές του κόσμου… να μας δροσίσει και να μας αφυπνίσει… Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα ας την ανέβουμε με πίστη και θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έτσι μονάχα θα νιώθουμε υπερήφανοι μέσω των ταπεινών μας προσπαθειών…

Σας αγαπώ μωρέ κόσμε μου… ο Θεός και η Παναγία να ευλογεί το κάθε βήμα της ζωής σας… Να είμαστε όλοι ενωμένοι να αγαπάμε και να βοηθάμε είναι κολλητικό και κάνει μονάχα καλό. Ένα επίσης τεράστιο ευχαριστώ στα fan pages μου στους διαχειριστές καθώς και σε όλα τα μέλη. Καλό και ευλογημένο ξημέρωμα. Ξεκίνησε μια καινούρια ημέρα ο ήλιος θα είναι πιο φωτεινός μέσα από τη γλυκά της συννεφιάς. Μπουμ καταιγίδα αγάπης για όλους μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή της:

Βουλευτής και υπουργός:

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε τις προηγούμενες ημέρες για τα μελλοντικά της σχέδια και για τα όνειρά της στα Παραπολιτικά. Μεταξύ άλλων εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πολιτική, και φάνηκε πρόθυμη να κατέβει στις επόμενες εκλογές έχοντας υψηλούς στόχους.

«Νιώθω πολύ ευλογημένη, γιατί ο κόσμος με κατανόησε και γι’ αυτό με δικαίωσε με πολλές πράξεις αγάπης. Πάντα ο άνθρωπος πιστεύει αυτό που θέλει. Το πίστευα επειδή το ήθελα και, όταν έγινε, δεν το πίστευα», είπε.

Σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν της έκαναν πρόταση να κατέβει υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές απάντησε: «Θα έλεγα ναι δίχως δεύτερη σκέψη. Η πολιτική ασχολείται με τα κοινά, με τον άνθρωπο – αυτό που κάνω όλη μου τη ζωή. Θα ήθελα να γίνω βουλευτίνα. Και όχι μόνο – και υπουργός. Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που από την πρώτη μέρα με αγάπησε και συνεχίζει. Δεν σταματάει αυτή η αγάπη του. Τη ζω καθημερινά. Το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπά. Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων και κλήσεων από παντού. Όλους τους ανθρώπους που είναι και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τους ανθρώπους που αγαπούν, εκτιμούν, στηρίζουν και σέβονται τον τόπο μας εντός και εκτός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments