Video

Η Έλενα Λιλιοπούλου αποχώρησε από το survivor – Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψιδάς υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η Έλενα Λιλιοπούλου αποχώρησε από το survivor – Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψιδάς υποψήφιοι προς αποχώρηση
Οι μαχητές έχασαν μια παίκτρια πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψιδάς υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των διάσημων.

Το βράδυ της Δευτέρας προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του Survivor 4. Το ενδιαφέρον του επεισοδίου μονοπώλησε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Ωστόσο πριν ξεκινήσει ο αγώνας είχαμε την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι. Αυτή ήταν από την πλευρά των μαχητών. Από την αρχική του επεισοδίου φάνηκε ότι Έλενα Λιλιοπούλου δεν ένιωθε άνετα στην παραλία, ενώ όπως τόνισε στην κάμερα ένιωσε την ανάγκη να βρεθεί και πάλι κοντά στην οικογένεια της.

«Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ. Η αλήθεια είναι πως ήθελα τόσο πολύ να μπω στο παιχνίδι που ήταν ένας φόβος πολύ κλειδωμένος μέσα μου και δεν το είχα σκεφτεί καν και τώρα με έχει ρίξει ψυχολογικά πολύ. Θα αποχωρήσω και αυτή είναι η τελική μου απόφαση”, ήταν τα λόγια της παίκτριας και στη συνέχεια αποχώρησε.

Συντριβή για τους διάσημους και οι πρώτοι υποψήφιοι

Μετά την αποχώρηση της παίκτριας των μαχητών ακολούθησε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Οι μαχητές επιβεβαίωσαν το όνομα της ομάδας τους και τελικά κέρδισαν με χαρακτηριστική άνεση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στείλουν τους διάσημους στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκείνος που θα συγκέντρωνε, δηλαδή, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες του και θα ήταν ένα βήμα πιο κοντά στο να αποχωρήσει από την παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Σε αυτό το συμβούλιο του νησιού, λοιπόν, οι Διάσημοι του Survivor δυσκολεύτηκαν αρκετά να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Το αποτέλεσμα ωστόσο έφερε μια ισοψηφία με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να είναι δύο και πιο συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments