Ελλάδα

Κίνηση: Αρκετοί είναι αυτοί που βγήκαν για τις αγορές τους σήμερα

Κίνηση: Αρκετοί είναι αυτοί που βγήκαν για τις αγορές τους σήμερα
Κίνηση: Αυξημένη η κίνηση στην αγορά της Αθήνας σήμερα, καθώς όπως φαίνεται αρκετοί είναι εκείνοι που επέλεξαν την τελευταία μέρα του χρόνου για τις αγορές τους.

Αυξημένη η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας. Στην Ερμού αρκετοί είναι εκείνοι που θέλουν να παραλάβουν τα ψώνια τους μέσω click away από κάποιο κατάστημα ενώ υπάρχουν και χριστουγεννιάτικα χάπενινγκς. Ακόμα φαίνεται πως αρκετοί Αθηναίοι επέλεξαν την σημερινή μέρα για να κάνουν μια βόλτα στην στολισμένη Αθήνα, καθώς το βράδυ η κυκλοφορία απαγορεύεται μετά τις 22.00.

Στην οδό Ερμού είναι έντονη και η παρουσία της αστυνομίας, με άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. να περιπολούν ανάμεσα στον κόσμο και να προχωράνε σε ελέγχους, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Αρκετός είναι και ο κόσμος που βρέθηκε στην κεντρική αγορά της Αθήνας, προκειμένου να προμηθευτεί τα αναγκαία τρόφιμα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Οι επιλογές των καταναλωτών ήταν αρκετές, με κάποιους να επιλέγουν να αγοράσουν κατσίκι ή αρνί, ενώ κάποιους άλλους χοιρινό ή κοτόπουλο.

Τα καταστήματα της κεντρικής αγοράς στη Βαρβάκειο θα μείνουν ανοιχτά έως τις 5 το απόγευμα, όπως και όλα τα κρεοπωλεία, τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 20:00, ενώ ζαχαροπλαστεία και καταστήματα λιανικής θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Σήμερα, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, δηλαδή παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα τελευταία δρομολόγια του Μετρό, του ΗΣΑΠ και του Τραμ θα έχουν ως εξής:

Ειδικότερα, το τελευταίο δρομολόγιο του ΗΣΑΠ θα ξεκινήσει στις 22:20 από τον Πειραιά με προορισμό την Κηφισιά (γραμμή 1), ενώ από την Κηφισιά με προορισμό τον Πειραιά το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι στις 22:20.

Στη γραμμή 2 του Μετρό το τελευταίο δρομολόγιο από Ανθούπολη προς Ελληνικό θα ξεκινήσει στις 21:31 και από Ελληνικό προς Ανθούπολη στις 22:38. Όσον αφορά τα δρομολόγια της γραμμής 3 από Νίκαια προς Αεροδρόμιο θα είναι στις 22:01 και από Νίκαια προς Πλακεντία στις 22:41. Τα τελευταία δρομολόγια από Αεροδρόμιο προς Νίκαια θα είναι στις 22:02 και από Πλακεντία προς Νίκαια στις 22:42. Οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν από το Σύνταγμα προς όλους τους τερματικούς σταθμούς (πλην του Αεροδρομίου) στις 23:00.

Τα τελευταία δρομολόγια του Τραμ έχουν ως εξής:

Από Σύνταγμα προς Βούλα στις 21.58 και από Σύνταγμα εως Άγιο Κοσμά στις 22.34. Από Βούλα προς Σύνταγμα στις 21.27 και από Βούλα προς Άγιο Αλέξανδρο στις 23.04. Τέλος, την αναστολή δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αποφάσισε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω της μείωσης της επιβατικής κίνησης. Θα ανασταλούν επίσης τοπικά δρομολόγια τρένων σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments